Väldigt trevlig och tillmötesgående. Professionell i sitt sätt från första mötet till kontraktsskrivning. Rekommenderar gärna Marcus som mäklare!
Marcus Hilbertsson
Marcus Hilbertsson är mäklare på MOHV Halmstad
.Marcus Hilbertsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Marcus Hilbertsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 490 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Hilbertsson har haft 59 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
490 omdömen om Marcus Hilbertsson
Engagerad, lätt tillgänglig, kunnig och väldigt trevlig!
Marcus är väldigt kunnig och professionell. Han höll oss uppdaterade och det var en smidig process.
Märks att Marcus har erfarenhet, bra och tydlig mäklare med super kommunikation. Kan varmt rekommendera Marcus.
Vi är otroligt nöjda och har känt oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Vi har blivit bemötta med stort engagemang och professionalism och alltid fått snabb återkoppling och tydlig information. Vi kan varmt rekommendera Marcus till alla som vill ha en engagerad, kunnig och pålitlig mäklare för sin bostadsaffär.
Anlita Marcus om du vill ha en proffsig och engagerad mäklare som också levererar resultat. Har bara positivt att säga. Toppbetyg.
Det var en snabb och enkel förhandling.
Mycket trevlig, snäll, lätt att ta kontakt, svarar snaddt, perfekt. Allting är mycket bra.
Jag är väldigt nöjd med Marcus Hilbertsson och kan varmt rekommendera honom som mäklare. Från första mötet till avslutad försäljning har han varit professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Han är tydlig i sin kommunikation, alltid tillgänglig för frågor och höll mig uppdaterad genom hela processen, vilket skapade en stor trygghet. Marcus är kunnig, lyhörd och realistisk i sina råd, samtidigt som han verkligen arbetar för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag uppskattade särskilt hans lugna bemötande,...
Marcus är en riktigt bra mäklare. Han tog sig tid för att besvara frågor och uppförde sig professionell.