Marcus är påläst om objektet och hjälpsam på alla frågor.
Marcus Hilbertsson
Marcus Hilbertsson är mäklare på MOHV Halmstad
.Marcus Hilbertsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Marcus Hilbertsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 475 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Hilbertsson har haft 60 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
475 omdömen om Marcus Hilbertsson
Super bra!! Vi är mycket nöjd
Han är trevlig och hjälpsam Tack
Vi är mycket nöjda med Marcus insats i försäljningen av vår lägenhet i en trög marknad. Marcus är väldigt insatt, detaljerad och lämnar inget åt slumpen. Han var alltid tillgänglig för oss och visade ett professionellt bemötande.
Enkel, effektiv, detaljerad, fick detaljerad information av honom. Kort fattat,vi är jätte nöjda med hans insats. Mvh Antonio
Noggrann och kompetent. Marcus är väldigt trevlig och lätt att göra med. Jag ger mina bästa rekommendationer till Marcus Hilbertsson
Mycket bra upplevelse. Lugn, förtroendeingivande och tålmodig.
Utmärkt service och kommunikation. Kände mig helt informerad om varje steg i försäljningsprocessen utan att uppleva någon arbetsbelastning från mitt håll. Ett stort tack för mycket väl utfört jobb.
Bara som hastigast, han verkar ok
Snabb och smidig försäljning av ett dödsbo. Marcus har varit toppen under hela processen!