Trevligt bemötande,han levde upp till förväntningarna.Snabb och smidig affär.Inget krångel och höll vad han lovade.
Samuel Söderling
Samuel Söderling är mäklare på MOHV Haninge
.Samuel Söderling har varit registrerad mäklare sedan 2013-03. Samuel Söderling har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 226 omdömen med ett betyg på 4.8. Samuel Söderling har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
226 omdömen om Samuel Söderling
Mäklaren gjorde ett fantastiskt jobb genom hela försäljningsprocessen, var professionell, lyhörd och tydlig i sin kommunikation.
Bemötandet är mycket trevligt, lagom täta kontakter, informativt och hjälpsamt. Kan starkt rekommenderas.
Vi blev väldigt bra bemötta honom, Vi hade inga direkta förväntningar, Samuel skötte kontakten med oss hela tiden, om visningar, priser och vilka som budat, han var också proffsig med genomgång av alla handlingar och kontrakt med mig och köparna. Vi är väldigt nöjda med honom och MOHV. MVH Gunnar Belin
Samuel har varit oerhört professionell och påläst genom hela processen. Från första samtal till avslutad affär. Vi kände oss trygga hela vägen och ser fram emot att ha fortsatt kontakt vid framtida bostadsaffärer!
Försökte köpa en tomt genom Samuel. Fick otroligt dålig återkoppling på frågor som ställdes till säljaren. Slutade med att vi aldrig fick lägga ett slutgiltigt bud innan tomten såldes. Skulle aldrig rekommendera Samuel. Samt så svarar nu Samuel med samma oförstånd som vi hade i kontakten med honom kring köpet av tomten. Vi ställde en fråga till säljaren via mäklaren Samuel. Samuel återkopplade aldrig med något svar på frågan. Svaret på frågan skulle då resultera i vårt slutgiltiga bud. Men bevisligen så var Samuel inte...
Hej Krister, Förstår din besvikelse och missnöje när säljaren valde att acceptera ett dolt bud på tomten med bättre förutsättningar än det dolda bud du själv framfört. Dolda bud är långt ifrån optimalt och gör tyvärr affären mindre transparent. Önskar er lycka till i jakten och är övertygad om att ni kommer hitta en annan tomt att förverkliga era drömmar på. Allt gott!
Seriös, pålitlig och lyhörd mäklare. Använt Samuel vid fler tillfällen.
Jag kan varmt rekommendera Samuel. Från start till mål var Samuel professionell, smidig och supertrevlig. Han stöttade mig som "Förstagångssäljare" och vägledde i alla mina frågor och funderingar. Samuel är tydlig och rådgivande genom hela processen – han leder affären på ett sätt som gör att man som säljare känner sig trygg. Jag kommer utan tvekan att anlita honom igen.
Vi fick ett mycket positivt bemötande och intryck av Samuel, Han tog sig tid att boka in en privat visning till att börja med eftersom vi missade de förbokade. Han har hållit en bra dialog med oss under processen med budgivning och även efter att vårt bud accepterades.
Mycket nöjda med allt. Allt gick smidigt. 🤗😁