Sofia Branting

Sofia Branting

Sofia Branting är mäklare på MOHV Haninge

Sofia Branting har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Sofia Branting har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 264 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Branting har haft 66 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Alla spännande möten med människor i olika åldrar, olika nationaliteter och personligheter.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är noggrann, lyhörd och målmedveten. Inget ska falla mellan stolarna. Både köpare och säljare är lika viktiga och ska känns sig trygga genom hela affären!

Hur ser din drömbostad ut?
Jag har sett många drömhem under åren men jag skulle önska mig ett miljövänligare hem! Gärna i form av ett passivhus med smart sortering, solceller på taket och inrett enbart med begagnade och återvunna möbler.

Vad vet vi inte om dig?
Att jag älskar E-type och läppglans av ett specifikt märke som jag beställer i mängder av vänner i USA.

2024-12 - 2025-11

264 omdömen om Sofia Branting

Sedan starten hos Reco 2016
Lena G
Kyrkviken

Jag fick ett väldigt bra intryck av Sofia från första början när jag träffade henne på en visning. Hon är lyhörd, serviceinriktad och finns alltid tillgänglig. Skulle utan tvekan rekommendera henne.

Erik T
Köpte en tomt med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Kyrkviken

Sofia var rak och snabb i sin kommunikation med oss som köpare och det uppskattades. Efter köpet har hon också återkopplat flertalet ggr för att stämma av läget med andra objekt som vi kan ha intresse för. tack!

Sarang H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Kyrkviken

Proffsig, trygg, engagerad, lyhörd och pålitlig Bästa mäklaren!

Eva Marianne Elisabeth S
Lötkärr

Upplever Sofia som en väldigt engagerad och kunnig mäklare. Har bara positivt att säga.

Kristofer S
Lötkärr

Väldigt hjälpsam, visade flera hus för oss tills vi hittade ett som passade oss!

Anna B
Ramsdalen

Mycket professionell mäklare. Vi kände oss väldigt trygga med Sofia vid vårt husköp.

Arne Gunnar L
Ramsdalen

Perfekt genomförd försäljning i en trög period. Är resultatinriktad och har en positiv attityd som ger resultat. Birgitta&Arne

Åsa L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Söderby

Lyhörd, snabb och väldigt skicklig. Trevlig! Jag rekommenderar verkligen Sofia!

Anny Marie Heléne L
Sålde en tomt med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Vendelsö

Professionell, driven, kunnig och trevlig.

Louise Sandra Helena H
Västerhaninge

Sofia har varit engagerad i vår försäljning från första kontakt. Hon har varit tillgänglig och har haft en god kontakt med oss som säljare som gjort att vi känt oss trygga med försäljningen.