Trevlig sakkunnig lätt att ha att göra med.
Solomon Tumizghi
Solomon Tumizghi är mäklare på MOHV Haninge
.Solomon Tumizghi har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Solomon Tumizghi har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.8. Solomon Tumizghi har haft 21 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
54 omdömen om Solomon Tumizghi
Andra försäljningen med Solomon nu. Alltid trevlig och proffsig. Inget att klaga på, rekommenderas varmt!
Stort tack Stefan för dina fina ord, Det värmer! Med Vänliga Hälsningar, Fastighetsmäklare Solomon Tumizghi på MOHV
Bästa mäklaren som vi någonsin har haft! Snabb, trevlig, tydlig och professionell.
Vad fint skrivet Pernilla. Det gick ju undan med huset :). Ta hand om dig. Med Vänliga Hälsningar, Fastighetsmäklare Solomon Tumizghi på MOHV
Väldigt proaktiv och hjälpsam igenom hela affären. Väldigt nöjd!
Stort tack Oskar för de fina orden! Med Vänliga Hälsningar, Fastighetsmäklare Solomon Tumizghi på MOHV
Trevlig och tillmötesgående. Allt smidigt hela vägen
Tack Jenny, det värmer att du skriver så fint. Och tack för förtroendet med ert hus! Med Vänliga Hälsningar, Fastighetsmäklare Solomon Tumizghi på MOHV
Vi har köpt en lägenhet i Skogås genom er och allt har löpt enligt förväntningarna. Bedömandet är sakkunnigt och kan varmt rekommenderas.
Väldigt fint skrivet Raili! Nu ska jag bara få er lägenhet såld :). Med Vänliga Hälsningar, Fastighetsmäklare Solomon Tumizghi på MOHV
Vi var väldigt nöjda med Solomon! Otroligt vänlig och lätt att prata med. Kommer verkligen rekommendera Solomon till andra när de behöver mäklare.
Vilken stjärna du är Gabriel, tack för att du tog dig tid att skriva så fint :)! Ni kommer stormtrivas i ert nya hus! Med Vänliga Hälsningar, Fastighetsmäklare Solomon Tumizghi på MOHV
En mäklare som är rak och effektiv, är väldigt tillgänglig och engagerad. Vi sålde i en period då marknaden var trög men Solomon lyckades med att balansera pris och affären blev mycket bra. Vi rekomenderar Solomon, och kommer anlita honom igen om vi skulle behöva. Ett säkert kort!
Bästa Anders! STORT tack för att skriver allt detta fina om mitt jobb, väldigt uppskattat! Det var en ära att få hjälpa er vidare till nästa hus! Det gick hela vägen trots tuff bostadsmarknad. Med Vänliga Hälsningar, Fastighetsmäklare Solomon Tumizghi på MOHV
Mycket nöjd med Solomon! Trevligt bemötande, svarar på alla frågor med god kunskap, lätt att ha o göra med. Smidig affär. Rekommenderar varmt!
Stort tack för att du skriver så fint :), det värmer! Med Vänliga Hälsningar, Fastighetsmäklare Solomon Tumizghi på MOHV
Solomon visade ett stort driv och kunnande, vilket ledde till en snabb och smidig affär. Rekommenderas varmt!
Stort tack Dominik för att du skriver så fint ❤️, uppskattas! / Solomon