Ett proffsigt, trevligt bemötande. Förväntningarna levde upp till det vi förväntade oss. Edvin har respektfull, inlyssnande, ärlig vilket är ett stort pluss och framför allt, engagerad i försäljningen av vår bostadsrätt. Dessutom var han med på besiktningen.
Edvin Engstrand
Edvin Engstrand är mäklare på MOHV Umeå
.Edvin Engstrand har varit registrerad mäklare sedan 2025-06. Edvin Engstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.9. Edvin Engstrand har haft 11 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2025-11
17 omdömen om Edvin Engstrand
Gott bemötande, svarade snabbt på frågor och funderingar och visade upp extra serviceanda.
Omtänksam, kunnig och trevlig.
Tack Edvin! Du har varit till stor hjälp för oss med köpet av lägenheten. Väldigt trevligt bemötande och kunniga trygga svar på våra frågor. Vi rekommenderar dig varmt!
Hjälpsam, professionell och väldigt kunnig
Gjort allt man kan begära av en mäklare och lite till
Mycket bra! Han uppfyllde mer än väl alla förväntningar Mycket ödmjuk och förstående, gav min mor som sålde stugan alltid tid att fråga hur hon kände, så toppbetyg
Förtroendeingivande, vettig, mån om att det ska bli bra. Ingen jobbig säljartyp.
Blev bra bemött,blev faktiskt bättre än mina förväntningar,Edvin var mycket trevlig och omtänksam,kände mej trygg med honom.
det var en underbart bra mäklare