Emilie Gyllenram

Emilie Gyllenram

Emilie Gyllenram är mäklare på MOHV Umeå

Emilie Gyllenram har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Emilie Gyllenram har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 247 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilie Gyllenram har haft 60 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

247 omdömen om Emilie Gyllenram

Sedan starten hos Reco 2019
Ofelia Josefin F
Mariedal

Vi är jättenöjda med Emelie som mäklare!! :)

Johan L
Mariehöjd

En trevlig, lugn och kompetent mäklare. Väldigt bra kommunikationsförmåga!

Fausta M
Köpte sitt hus med hjälp av Emilie Gyllenram en del av MOHV Umeå
Mariedal

Effektiv, trevlig, kunnig, ärlig och pålitlig.

Johan Anton S
Teg

Professionell, trevlig, kunnig, lyhörd, lugn.

Anna G
Berghem

En väldigt trevlig och otroligt kunnig mäklare. Emelie hjälper även till med de där små tipsen som får lägenheten att kännas hemtrevlig och se riktigt fin ut på bilder ( min lägenhet har aldrig sett snyggare ut). Jag är nöjd med allt från start till mål – tydlig, hjälpsam och snabb på att svara. Rekommenderar varmt att kontakta Emelie om ni går i säljtankar!

Melina A
Västerslätt

Väldigt driven, positiv mäklare! Mycket bra kommunikation och bra tips och vägledning genom hela processen av att köpa och sälja lägenhet.

Melina A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Gyllenram en del av MOHV Umeå
Mariehem

Otroligt duktig mäklare! Jättebra bemötande, man blev väl omhändertagen och hade bra kommunikation. Väldigt driven med att hjälpa mig sälja och köpa ny lägenhet.

Julia F
Teg

Professionell och inlyssnande, duktig på sitt jobb! Rekommenderar verkligen Emilie till andra.

Karin Elisabet V
Degernäs

Emilie har varit mycket tillmötesgående, ställt upp och svarat snabbt och bra på mina frågor. Hon har förklarat bra hur man går tillväga när man ska sälja sitt hus, har gett bra tips i olika frågor. Det har känns bra att ha henne som mäklare.

Thomas G
Västerslätt