Mycket bra bemötande och en smidig process genom både köp av bostad och försäljning av bostad! Som kund känner man sig trygg hela vägen.
Erika Jansson
Erika Jansson är mäklare på MOHV Umeå
.Erika Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2016-01. Erika Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-11 och har fått 259 omdömen med ett betyg på 4.8. Erika Jansson har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
259 omdömen om Erika Jansson
Erika är professionell och duktig. Hon ordnade en smidig och bra försäljning för oss och gav även tips och råd inför vårt husköp. Vi rekommenderar henne!
Superbra hjälp före, under och efter försäljningen av vår bostad. Kan varmt rekommendera Erika!
Vänligt och professionellt bemötande
Erika har ett otroligt trevligt bemötande ! Mkt positiv och hjälpsam. Hon svarade alltid snabbt på våra funderingar och frågor. Kunnig och berättade tydligt hur det går till vid en husförsäljning. Tryggt för oss eftersom vi var första gångs säljare av ett hus. Jättefin text och hon valde mkt fina, lockande bilder när hon beskriver vårt hus, boende och omgivningar i annonsen och broschyren. Snabb beslut till visning och huset blev väldigt fort sålt tack vare E. Erika är en mkt duktig mäklare och vi skulle varmt rekommendera henne !
Proffsigt rakt igenom! Enkel hantering och närvarande tillgänglighet. För mig som förstagångsköpare blev detta guld värt. Tack🙏
Vi har haft Erika som mäklare både när vi köpte och sålde lägenhet. Hon är en mäklare som arbetar outtröttligt för att DU ska bli nöjd. Otroligt samarbetsvillig, kompetent och mån om att du ska känna dig trygg i ditt köp eller din försäljning. Rekommenderar starkt!
Vi har köpt ett objekt, sålt ett objekt och värderat ett tredje objekt med Erika som mäklare. Finns bara positivt att säga om henne. Kommunicerar bra. Vi sålde på distans och hon löste detta perfekt. Gjorde mera än vad man kan begära av en mäklare. Vi kände oss trygga under hela processen. Erika har god kunskap om Umeå och dess bostadsmarknad. Snabb i återkopplingen och det är mycket verkstad. Skönmålar inte värden eller efterfrågan. Mån om både säljare och köpares intressen. Enda anmärkningen är att hon pratar väldigt...
Serviceminded och engagerad - det kändes så tryggt att sälja vår villa med Erika. Rekommenderas!
Trevlig och duktig. Sålde lägenheten snabbt och smidigt.