Johanna Asplund

Johanna Asplund

Johanna Asplund är mäklare på MOHV Umeå

Johanna Asplund har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Johanna Asplund har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.7. Johanna Asplund har haft 48 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

136 omdömen om Johanna Asplund

Sedan starten hos Reco 2020
Britta B
Hissjö

Proffsig, trevlig och hjälpsam! Jag har speciellt uppskattat hur lätt kommunikationen gått.

Frida S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Röbäck

Johanna levererade från visning till sign. Lättillgänglig, trevligt och rolig !

Moa Margareta G
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Stöcke

Tyvärr är jag inte alls nöjd. Första intrycket var att Johanna var jättekunnig och verkligen "på". Men det började med att vår annons glömdes att läggas ut i tid till visning och sen var det flera gånger det bokades in visningar utan att ens meddela mig, jag fick se det själv på Hemnet och fick inte ens en fråga om den tiden passade mig som är den som ska fixa det mesta inför. Jag tycker att bemötandet när jag påtalade detta inte alls var ens en ursäkt utan nonchalant. Är jätteledsen över att behöva skriva det, allt övrigt har fungerat bra!

Johanna V
Stöcke

Johanna är väldigt trevlig och lättsam.Gav oss bra information till huset före köp.Vi känner oss trygga med affären. Kommer varmt rekomendera Johanna till fler som ska köpa el sälja.

Ulrika E
Röbäck

Trevligt bemötande, stort kunnande Bra på att förklara och informera om vad som händer.

Camilla N
Tomtebo/Nydalaviken

Vi är mycket nöjda med Johannas bemötande, arbete och kommunikation i samband med försäljningen av vår lägenhet.

Francisco Rivera De V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Carlshem/Carlshöjd

Hur var ofta tillgängligt för att förklara olika frågor kring försäljning.

Runa W
Tomtebo/Nydalaviken

Vänligt och bra bemötande! Bra app med information.

Lis-May A
Haga

Jag upplevde Johanna Asplund som kunnig och seriös i sitt yrke. Tyvärr uppfyllde den aktuella lägenheten inte mina behov, och därför blev det inget köp. Mvh Lis-May Asplund

Josefine F
Marieberg

Bara positivt att säga om Johanna. Enkel och bra information, snabba svar på frågor och enkel affär.