Lina Bennervall

Lina Bennervall

Lina Bennervall är mäklare på MOHV Umeå

Lina Bennervall har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Lina Bennervall har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 302 omdömen med ett betyg på 4.7. Lina Bennervall har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

302 omdömen om Lina Bennervall

Sedan starten hos Reco 2015
Linda Emmely R
Tavleliden

Vi är mycket nöjda med Lina som mäklare vid vår försäljning. Hon är väldigt tillgänglig och öppen för att diskutera valmöjligheter och vi gillar hennes ärliga sätt. Vi rekommenderar henne!

Susanna F
Väst på stan

Med outsinlig uthållighet ger hon inte upp försäljning i en tid då det är svårt att locka köpare. Hon ger goda råd och delar med sig av sin erfarenhet. Tack Lina

Carina P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Väst på stan

Lina är kunnig samt trevlig och lättsam. Hon har också visat dig flexibel som lyssnat på mina önskemål.

Jasmine B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Sandåkern

Trevlig och tillmötesgående är min enkla beskrivning på Lina - köpare av lägenhet! Kan varmt rekommendera att gå på hennes visningar!

Åsa B
Väst på stan

Lina var jättetrevlig, väldigt rak och ärlig. Jobbade snabbt och visade oss tydligt vad vi skulle ”göra” i dom olika skeenden av försäljningen. Lina svarade också snabbt på våra meddelanden, vilket uppskattades mycket. Hon uppdaterade oss hela tiden om läget både gällande förberedelser och under försäljningen och även efter . Vi ville gärna ha tillbaka det vi gett för lägenheten och det fick vi nästintill (trots sämre tider) och även få den såld så fort som möjligt, vilket vi också fick. En mycket positiv upplevelse av mäklaren , kan inte ha vart mer nöjd över vår mäklare Lina

Nils Stefan B
Väst på stan

Otroligt rak och tydlig i informationen. Snabb och proffsig handläggning, ingen långbänk på något moment. Rätt information om vad som är viktigt när marknaden ser ut som den gör (styling och annonseringen). Kunde nog inte valt bättre mäklare.

Ulf Erik D
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Kassjö / Västansjö

Erfaren, tydlig och hjälpsam. Mycket tillgänglig och snabb med återkoppling. Gav en trygg och säker vägledning i processen att sälja vårt hus.

Emilie Q
Köpte sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Backen

Toppenbra mäklare! Rekommenderas

Per Robert M
Sålde en tomt med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Sörfors

Hon har ett professionellt och lugnt tillvägagångssätt, lyssnar på kundens önskemål och jobbar hårt för bästa möjliga resultat. Jag är mycket nöjd med hennes insats och det slutgiltiga resultatet, och kan varmt rekommendera henne.

Anna Britt Magdalena L
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Teg

Mycket trevlig, hjälpsam och kunnig. En mäklare som vi direkt fick förtroende för och som sedan levde upp till det.