Malin har vidarebefordrat vårt ärende till Erika Jansson på grund av familjeängelägenheter. Erika har varit huvudansvarig för kontakten med mäklaren och allt med dokumentation och liknande. Albin Eriksson hade hand om visningen. Vi har varit extremt nöjda med all kontakt. Det är vårt första husköp och Erika har varit väldigt pedagogisk och tillmötesgående och besvarat alla våra frågor snabbt och tydligt. Albin var professionell och duktig under visningen. Vi är genomgående väldigt nöjda hittills och hoppas att känslan håller i sig tills vi skriver på kontraktet på tillträdesdagen.
Malin Persson
Malin Persson är mäklare på MOHV Umeå
.Malin Persson har varit registrerad mäklare sedan 2009-09. Malin Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 296 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Persson har haft 27 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
296 omdömen om Malin Persson
Supertrevlig och informativ.
Supertrevlig. Mänsklig. Kunnig
Fick ett mycket trevligt och professionellt bemötande !
Malin är noggrann, professionell, seriös med en social kompetens utöver det vanliga. Malin och MOHV i Umeå kan varmt rekommenderas för den som ska sälja sin bostad eller köpa en bostad. MOHV: s koncept, som sticker ut informations- och marknadsföringsmässigt gör att ni får ut mesta möjliga av er affär med maximal trygghet, oavsett om ni ska sälja eller köpa bostad. //Torbjörn Hanzi
Trevlig och vid gott humör. Förstår båda parter i en affär.
Malin är både proffsig och trevlig! Hon vill tillgodose både säljarens och köparens önskemål. Jag rekommenderar henne verkligen till alla som ska sälja eller köpa hus/lägenhet.
Otroligt bemötande och lättsamt försäljning. Har fått stöttning och information genom hela processen.
En kompetent och engagerad mäklare.
Malin var vänlig och Glad. Visade lägenheten vid 3 tillfällen, på min begäran.