Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Motorhuset i Stockholm AB

Motorhuset i Stockholm AB

motor-huset.se Ändra adress Lägg till information
5.0

10 omdömen om Motorhuset i Stockholm AB

Stefan H
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Snabb och smidig affär! Rekommenderas!

Anders M
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Vi sålde just vår begagnade BMW till Motorhuset i Sollentuna och vi är verkligen nöjda med alla steg i processen. Från första kontakt till testning och slutligen försäljning. Trevligt och proffsigt bemötande från samtliga tre killar som vi var i kontakt med.

Christos M
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Professionella & trevliga. Upplevs som en seriös bilhandlare.

Jessica T
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Sålde min begagnade bil till dem och fick bra service av säljaren Adrian. Väldigt smidig affär och rättvist pris. Skulle rekommendera!

Björn V
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Professionellt bemötande och väldigt noggranna, har stort förtroende för Motorhuset I Stockholm AB. Motorhuset ställde många bra frågor, de var kunniga och gjorde en bra analys av min fina BMW som var till salu. Att de dessutom är trevliga, är ett avgörande plus.

Anastasia S
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Ett väldigt bra bilköp från början till slut. Allt kändes genomtänkt och seriöst, och personalen var kunnig utan att vara påträngande. Bilen var i riktigt fint skick och det syns att de lägger tid på att ta hand om sina bilar. Gav ett tryggt helhetsintryck – hit kan man vända sig igen.

Elias A
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Rekommendera starkt,seriösa och snabba på att hantera affärer.. proffsigt och kunnig personal med trevligt bemötande

Kristian S
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Jätte trevlig personal, dem hjälpte mig med allting och förklarade allting kunde inte begära något mer än att jag är super nöjd med deras service

Leonid S
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Lämnade in min bil på inbyte och köpte en annan. Är supernöjd med hela processen från start till mål. Väldigt trevlig, kunnig och professionell personal. Rekommenderas starkt!

Leonid S gillar detta
Malalai A
Skrev om Motorhuset i Stockholm AB

Mycket bra service och professionellt bemötande! Personalen är kunnig, ärlig och hjälpsam. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!