Nacka bil

Nacka bil

Ring 08-33 54 00
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
2.3

Om företaget

Nya och begagnade bilar av många olika märken och modeller.

Skriv ett omdöme

3 omdömen om Nacka bil

Visar 3 omdömen med 2.3 i snittbetyg
Nikola T
Skrev om Nacka bil

Har köpt bil en gång och sålt två gånger genom Nacka Bil. Alla tre gångerna gick transaktionen smidigt och jag upplevde att jag gjorde en helt ok affär. De sålde mina bilar inom en månad. Fick en riktigt bra deal på försäkringen via If på bilen jag köpte. Min erfarenhet är att Nacka Bil är en seriös och bra firma.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Alexander V
Skrev om Nacka bil

Köpte en Audi a4 i maj som Henrik sa var helt ok. Fick bilen utan vinterdäck. Däck skulle fixas om ett par dagar. En vecka senare rasar bilen 300 km utanför Stockholm. Oljepumpen helt trasig. En vecka senare lyser motorlampa. Tog bilen till verkstad. Vevaxellägesgivare, bränslepump och el i tank, vakuumslangar kedje inställare. 18374 kr i reparation som täcktes inte av den garantin jag fick från Nacka Bil. Exakt två veckor efter det lyser motorlampan igen. Tog bilen till Nacka Bil. Bilen är på verkstad i två veckor. Ingen... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Henrik E
Skrev om Nacka bil

De verkar inte kolla bilen innan de säljer den. Om ni ska köpa en bil av dem, låt någon som ni litar på gå igenom bilen innan köpet går igenom. Tro mig, det är värt det!! Vi köpte en bil av dem och 10 veckor senare började vi höra ett knackande ljud när vi bromsade. Det kostade oss i slutändan nästan 9000 kr att fixa allt! Vi ringde och pratade med dem ett antal gånger, men de återkom väldigt sällan trots att de lovade att ringa upp efter att de kollat upp saker. Detta gällde både säljaren och ägaren.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen