NL Rörteknik AB
5.0 i betyg av av
5 omdömen
Välkommen till NL Rörteknik AB
Vi är ett VVS-företag som främst arbetar åt företag och bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet.
Säker Vatten-auktoriserade och vi utför det mesta inom VVS, även rörsvetsning.
Vi har lång erfarenhet inom branschen och för oss är hög kvalitet det allra viktigaste, vi har fullutrustade
bilar med dem bästa verktygen och välutbildad personal som kontinuerligt hålls uppdaterade på branschregler,
produkter och arbetsmetoder.
Problem och läckage på rörsystem kan uppstå när som helst, vi har jourverksamhet bemannad dygnet runt, som ser
till att vara på plats så fort som möjligt för att lösa det mest akuta.
Säker Vatten-auktoriserade och vi utför det mesta inom VVS, även rörsvetsning.
produkter och arbetsmetoder.
till att vara på plats så fort som möjligt för att lösa det mest akuta.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om NL Rörteknik AB
skrev om NL Rörteknik AB
Snabbt o effektivt, engagerad problemlösning!
skrev om NL Rörteknik AB
Snabba och skickliga! Anlitar dem nästa gång vi behöver. Tack för hjälpen!
skrev om NL Rörteknik AB
Seriösa rörmokare som gjorde ett bra jobb kan starkt rekommendera
skrev om NL Rörteknik AB
NL Rörteknik har hjälpt oss vid ett flertal tillfällen: Installerat luft/vatten-värmepump, utfört diverse andra rördragningar samt installerat två vattenburna element. Vi är mycket nöjda! Lätta att ha att göra med, arbetet blir färdigställt på rimlig tid och det blir snyggt.
skrev om NL Rörteknik AB
Fick hjälp samma dag och gjorde ett snabbt och bra jobb. Toppen!