Öresunds Elinstallationer AB

4.7

3 omdömen om Öresunds Elinstallationer AB

Madelene S
Escribió sobre Öresunds Elinstallationer AB

Behövde hjälp med elen i samband med helrenovering av vårt nya hus . Ringde Enat efter rekommendation av en vän & han kom och fixade elen i hela vårat hus, effektivt & väldigt proffsigt. Gick igenom allt med oss, visade och förklarade - väldigt fin service & vi är så nöjda med hans arbete ! Rekommenderas !!

Contenido ofensivo
Elegir motivo:
Svar från Öresunds Elinstallationer AB

Stort tack för de fina orden och för ert förtroende! Vi är glada att ni är nöjda och att ni uppskattade både arbetet och genomgången. Tack för rekommendationen och lycka till med huset!

Sofie V
Escribió sobre Öresunds Elinstallationer AB

Otroligt tacksam för hjälpen! Jag fick snabb, professionell och väldigt trygg hjälp. Arbetet utfördes effektivt, noggrant och med stor kompetens. Elektrikern var lyhörd, förklarade tydligt vad som gjordes och kändes genuint mån om att det skulle bli bra – inte bara snabbt klart. Extra uppskattat var bemötandet och viljan att hjälpa till i en situation där det verkligen behövdes. Kan varmt rekommendera till alla som vill ha en pålitlig, skicklig och engagerad elektriker. Stort tack! 🙏

Contenido ofensivo
Elegir motivo:
Svar från Öresunds Elinstallationer AB

Stort tack för de fina orden! Vi är glada att du är nöjd, då vi alltid strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen åter!

Miklas S
Escribió sobre Öresunds Elinstallationer AB

Jag kan inte rekommendera detta ganska nya enmansföretag av följande huvudskäl: (1) När jag ringde runt för ett specifikt jobb, gav detta företag en prisuppskattning som var över 350 % högre än vad jag faktiskt har betalat med ett annat arrangemang. Efter att ha konfronterat detta företag sänktes deras pris men var fortfarande cirka 200 % högre än förväntat. (2) Följaktligen beslutade jag att inte fortsätta med det här företaget, utan betalade för mindre inledande undersökningsarbete en räkning som också var överdriven...

Svar från Öresunds Elinstallationer AB

Tack för er feedback. Vi beklagar att samarbetet inte upplevdes som positivt och vill gärna förtydliga några punkter. Prisuppgiften som gavs initialt var en preliminär uppskattning baserad på tillgänglig information och inget fast pris avtalades. Den faktura som skickades avsåg faktiskt utfört arbete enligt branschpraxis. De eltekniska råd som gavs lämnades av säkerhetsskäl, och information kring betalningsrutiner gavs enligt gällande regelverk. Vår ambition är alltid att arbeta professionellt, transparent och med god service.