Elektriker i Skåne

Topp 25 elektriker i Skåne

• Elteknik i Lund AB

227 valoraciones
    Ann-kristin I
    Ann-kristin I: Kundvänligt. Kunnig personal. Bra parkeringsmöjligheter.
  • Mariapark EL AB

174 valoraciones
    Håkan P
    Håkan P: Snabbt, effektivt, trevligt bemötande och väldigt nöjd med resultatet
  • Minellux

335 valoraciones
    Arne L
    Arne L: Jobbar snabbt och resultatet blir bra
  • Installationspartnern i Syd AB

94 valoraciones
    Karin A
    Karin A: Har installerat batteri. Väldigt nöjd från första mötet tills allt var klart. Mycket bra personlig service, trevlig och hjälpsam. Allt har fungerat prickfritt. Kan verkligen rekommenderas.
  • Skåne Elektro AB

189 valoraciones
    Mikael P
    Mikael P: Andra gången vi använder Skåne Elektro för att fixa el i vår bostad. Alltid trevlig och bra service med råd som man kan lita på.
  • 35 valoraciones
    Jörgen N
    Jörgen N: Installation av ny värme anläggning utfördes på ett mycket professionellt sätt och till vår stora belåtenhet. Nedmontering av den gamla anläggningen och bortforsling av denna fungerade klanderfritt, snabbt och effektivt. Ett mycket trevligt bemötande utav montörerna. Så våra förväntningar är mer än väl till belåtenhet.
  • 90 valoraciones
    Axel S
    Axel S: Jag blev väl bemött av teknikern (kvinnlig) när hon kom till mig. Hon var snabb och noggrann. Jag kommer att rekommendera ovanstående företag till vänner och bekanta. Rolf Sjöström
  • 198 valoraciones
    Rut & Rot Hemservice AB erbjuder tjänster som berättigar både rut- och rotavdrag, både hemstädning och hantverkarjobb. Vi erbjuder kvalitet och mångårig expertis!
    Ted O
    Ted O: Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
  • Ramlösa El AB

28 valoraciones
    Bernt N
    Bernt N: Bra och trevlig installatör. Lite miss vid första föranmälan som fick göras om, men det påverkade inte leveranstiden. Helhetsintryck nogrann och bra installation samt bra städ vid nedladdning och uppstart av app.
  • 25 valoraciones
    Sven Erland Benny G
    Sven Erland Benny G: Mycket bra kille Bassam tohy Med vänlig hälsning, Benny Georgsson Åskloster
  • Flexergi AB

16 valoraciones
    Michael Å
    Michael Å: Professionella och bra utfört jobb. Kan bara rekommendera.
  • 11 valoraciones
    Walid E
    Walid E: Mycket nöjd med utfört arbetet! Snabb, noggrann och proffsig service. Trevlig personal som gjorde ett utmärkt jobb med installationen. Rekommenderas starkt!
  • 11 valoraciones
    Micael H
    Micael H: Trevlig och kompetent personal som ger en bra bild av vad en solcellsanläggning kan producera. Min anläggning har producerat vad som utlovats, inga glädje kalkyler. Tack för en bra anläggning.
  • 13 valoraciones
    Johan M
    Johan M: Har ännu inte fått solpanelerna installerade, väntar på takläggaren. Bemötandet har varit proffsigt från första början och jag känner mig trygg inför installationen.
  • 7 valoraciones
    Sebastian Charles Gustav L
    Sebastian Charles Gustav L: Vi är väldigt nöjda med vår solcellsinstallation från Mariapark Sol. Teamet var professionellt, lösningsorienterat och alltid lätta att nå under hela processen. Installationen blev både snygg och välgjord, och när det dök upp oväntade hinder hanterades de på ett tryggt och smidigt sätt. Extra plus för att de var lyhörda för våra önskemål och såg till att vi kunde utnyttja grön teknik-avdraget på bästa sätt. En problemfri och positiv upplevelse från start till mål!
  • 7 valoraciones
    Rasmus S
    Rasmus S: Allt blev som planerat, inga konstigheter, kom på utlovad tid och utförde arbetet.
  • 10 valoraciones
    Jan-Erik H
    Jan-Erik H: Bra hjälp och trevligt bemötande från samtlig personal vid installation av elektrisk billaddare.
  • 5 valoraciones
    Filiph L
    Filiph L: Efter en mycket bra takrenovering på vår stugby vill vi varmt rekommendera detta byggföretag. Trots maximal otur med vädret så levererades arbetet enligt bestämd tid. Vi är mycket nöjda och ser fram emot ett långt samarbete med PROBAM AB. Mvh Bergakungen Stugby i Osby
  • 5 valoraciones
    Håkan S
    Håkan S: Fick bilen tvättad in-och utvändigt! Fina, ljusa lokaler och trevlig personal! Bilen blev, som ny, till ett bra pris! Mycket nöjd! Återkommer!
  • Håkan A
    Håkan A: Mycket nöjd med installationen av min laddbox. Snabbt och smidigt och till ett bra pris
  • 3 valoraciones
    Gjylia E
    Gjylia E: Stort tack för ett grymt utfört eljobb 🙌⚡ Ni var professionella, noggranna och resultatet blev över förväntan. Rekommenderas varmt!
  • 4 valoraciones
    Anna F
    Anna F: Vänligt bemötande och lyhördhet inför det jag önskade få gjort samt noggrant utfört arbete.
  • Kajsa Sofia J
    Kajsa Sofia J: Service, kvalitet & kundfokus. Det passar verkligen in på detta företag!
  • 2 valoraciones
    Gunnel Charlotta G
    Gunnel Charlotta G: Proffsigt och snyggt arbete utfört hos mig i Mölle. Installation av diverse uttag med dolda ledningar. Bra kommunikation och snabb service. Kommer anlita igen! Charlotta
Ver página: