Lugnt och fint, proffsiga ! Dessutom trevliga
Pretty Smile
Välkommen till Pretty Smile – Tandvård med hjärta på Kungsholmen Letar du efter en tandläkare som faktiskt lyssnar? På Pretty Smile kombinerar vi modern expertis med ett personligt bemötande som får även den mest tandvårdsrädda att slappna av. Sedan 2010 har Helena Thorsell och hennes team skapat en varm och välkomnande miljö...
76 omdömen om Pretty Smile
Sedan starten hos Reco 2024
Ett trevligt och proffsigt bemötande samt god genomförd behandling.
Min upplevelse av Pretty Smile är att de alltid är proffsiga och effektiva utan att man upplever att det är någon stress. Jag känner också mig väl omhändertagen när jag besöker Pretty Smile.
Som alltid trevligt bemött. Förvånad över att tandreformen inte gällde en djup besvikelse det blev dyrt 1 695 sek. Förmodar att detta är valfläsk som det heter. Hoppas medborgarna INTE "går på" detta.
Alltid ett trevligt bemötande och bra service.
Lyhörda av min problem. Trevligt. Lugn miljö.
Mycket trevligt bemötande både av tandhygienist och tandläkare. Behandlingen är mycket professionell och gör mig trygg som patient.
Lika bra besök som alltid. Bra bemötande och noga och mjukt arbete
Trevligt bemötande och noggranna
Mycket trevliga. Känner mig i rätta händer.
Jag blev vänligt och proffesionellt bemött.
Behagligt. Kände mig trygg och lyssnad på.
Mitt första besök alla var så bemötande och vänliga tandläkaren var ny för mig och hon var mycket trevlig lugnade mig som var nervös för besöket och jag kommer ge henne mycket beröm återkommer dit vid behov jag är mycket nöjd mvh Lena
En otroligt fräsch tandläkaremottagning Om man skulle ha någon rädsla så försvinner den nog Alltid bra bemötande, kanske lite väl lite kontakt med tandläkaren
Bra och proffsigt bemötande Modern utrustning
Bra bemötande och bra service och inte minst gediget tandhygienist kunskap.
Alltid trevligt bemötande Kunniga
Mottagande och behandling och information om prognos mycket fin
Trevlig personal och professionell personal.
Alltid bra service, väl utfört arbete och ordentlig genomgång. Bra pris och inte giriga med antalet återbesök, går varannat år på deras rekommendation.
Mycket trevligt och proffsigt!
Toppen tandläkare! Toppen tandsköterska!
Som vanligt blev jag mycket bra bemött, och kunde gå därifrån nöjd med mitt besök.
Tryggt och professionellt. Lätt att boka tid.
Effektivt, men samtidigt professionellt och tryggt
Varmt och lugnt bemötande. Fick precis den hjälp jag behövde. Rekommenderas varmt.
Väl mottagen och bemött. Smidigt.
10/10 som varje gång! Mycket kompetenta och trevliga! <3
Som alltid väl bemött och nu en tand mindre att putsa. Fick penecelin och allt känns bra 🤣🤩
Trevligt bemötande.grundligt jobb.kompitent
Trevliga med utmärkt kommunikation. Lätt och stadigt handlag och up to date utrustning. Precis som det skall vara!😃
Lugn atmosfär och vänligt bemötande.
Helt underbar tandläkare och sköterska lugnt och tryggt bemötande har gått där i många år
Proffsigt i en lugn och avslappnad miljö.
Bet sönder kindtand. Fick snabbt tid. Allt perfekt!
Snabbt o smidigt på tid och klar i tid
Helena är den absolut skickligaste tandläkare jag någonsin haft.
Bra service. Trevlig personal.
Jag gillar verkligen hur de betjänar och behandlar sina kunder. De erbjuder alla tjänster man behöver. Jag är väldigt glad över att vara deras kund.
Lyssnar på mig och mina önskemål vid behandling. Varsamma händer.
Första besöket. Mycket bra mottagande. Kommer tillbaka.
Trevligt lugnt och bra bemötande
Professionellt och pålitligt!!!
Sköra tänder som nu går sönder. Lagat och satt kronor. Bra info om olika behandlingar, bra bemötande. Får tider som passar mig. Mycket nöjd.
Mycket bra trots att jag inte är positiv till tandläkarbesök.😀
Professionella och duktiga, känner mig alltid trygg att gå till pretty smile.
Vänligt o proffsigt bemötande!
Trevlig lätt på handen och snabb
När man kommer till Pretty Smile som patient, blir man mottagen så vänligt och lugnt. De som arbetar där är så professionella. De betyder allt för mig med min tandhälsa!
Har känt mig trygg och omhändertagen på mottagningen. Helena är lugn och pedagogisk. Känns bra att fråga om allt man undrar över.