Alla kategorier Frisör Skåne Malmö Rosa Salong

Rosa Salong

Lundavägen 3, 212 18 Malmö — Visa karta

3.7 i betyg av 3 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 3 kunder tycker om Rosa Salong

 • Magrit A
  Magrit A skrev om Rosa Salong
  Jag har alltid blivit vänligt bemöt därför har jag åter vänt många gånger håret alltid blivit till belåten hett.
  gillar detta
 • Maria L
  Maria L skrev om Rosa Salong
  Jag har haft Rosa Salong som min enda frysör i nästan 3 år. Har gjort mycket med mitt hår- olika frysir, slingor, färg, hår uppsättning, parmanent osv. Jag måste säga att jag är mycket mycket nöjd med rosa salong. Många av mina vänner, bekanta även kollegor har också blivit myckry nöjda. Jag får även fotvård här, min man också. Vi är nöjda båda två. Även min 16 årig dotter väljer komma tillbaka efter sitt första besök. Jag skulle sätta fem sjärnor på de utan något problem!
  gillar detta
 • Karin E
  Karin E skrev om Rosa Salong
  Varning - gå inte hit och ta någon laserbehandling. Dels är det otrevlig personal. Man hälsar glatt och får en sur min tillbaka. Sen hon som är laserterapeut kan inte sitt jobb. Hon är snål med gel som ska hjälpa till att svalka och lindra. Hon tar på gel på 1/4 del av området, behandlar det. sen skrapar hon den använda gelen till nästa område. Då har den slutat verka, blivit uppvärmd och inte alls lika mycket kvar så större delen av behandlingen gör skitont.

  Jag gick dit på 6 behandlingar och märkte inte någon större skillnad. Gick sedan till en annan salong där de berättade att Rosa Salong är känt för att bland annat inte byta laserlampa så pass ofta som behövs i sin utrustning så det ger ingen effekt.

  La ut 15000 på den salongen i onödan. På den andra salong jag bytte till tog det 4 behandlningar tills jag var helt hårfri. Nu måste man ju sätta ett som lägsta betyg - men de är inte ens värda den.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Lundavägen 3, 212 18 Malmö
Kategorier