BEDRÄGERIVARNING!!! Kom in för att byta kylaren och höger strålkastare, vid det här tillfället fungerade signalhornet. Stod där i 3 månader innan den blev lagad (var runt jul och nyår så kan vara legitima anledningar), hämtar och åker iväg och får den besiktad. Två dagar senare får jag anmärkning på signalhorn och positionsljus på höger strålkastare. Så jag åker tillbaka direkt efter och får ursäkten att de nog bara använde den gamla lampan (så den var inte ens kollad), får en ny tid 3 dagar senare. Här antar jag ju att... detta såklart går på reklamation, detta fungerade ju ändå innan.
Kommer tillbaka, de byter lampan och signalhorn och vill nu ha betalt för hornet och arbetet. Jag säger nej och får förklaringen att det är ju hornet som är trasigt, det fungerade när vi satte i det nya. Jag förklarar att jag vägrar för som sagt, detta fungerade innan. Ägaren blir helt rosenrasande och väljer att sätta tillbaka det gamla signalhornet, kallar mig för saker och skriker på mig att lämna.
So far ett riktigt dåligt bemötande och en anmälan till reklamationsnämnden är i sin ordning, men storyn slutar inte där. 3 dagar senare av ren reflex trycker jag ner på tutan då det går folk mitt i vägen och till min stora förvåning så fungerar nu signalhornet! Så mitt originalhorn fungerade hela tiden och var bara dåligt tillbakakopplat när de gjorde reparationen och ville då att jag skulle betala för något de hade åstadkommit och för något nytt som inte var trasigt.
GÅ ALDRIG HIT! Och om du har gjort det, kolla noga så de inte byter delar som redan fungerar för att få dig att betala mer!