Suzannes Rehab & Massage
4.6 i betyg av av
11 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag11 omdömen om Suzannes Rehab & Massage
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Väldigt nöjd med behandlingen jag fick (lotorpsmetoden). Kan varmt rekommendera!
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Tog lotorpsmassage 3ggr, Suzanne är mycket kunnig och professionell - ringde upp innan besöket för att prata om mina besvär och se till att den behandling jag bokat verkligen vad den bästa för mig.
Toppen! -
Lymfmassage
Bra bemötande dock saknade jag infotmation om köpta tjänsten vid första besök om vad som är viktigt att tänka på och hur det påverkar kroppen i övrigt samt tydligare genomgång av den info om egenvårdsprogram jag fick med mig hem.Hej Susanne!
Suzannes Rehab & Massage
För att inte allt för stor behandlingstid ska gå åt till information ger jag begränsad sådan under behandlingen men givetvis skall du ha fått information om förväntad effekt och egenvården. Kontakta gärna mig per mail eller telefon så lovar jag svara på de frågor du har.
Vänligen, Suzanne -
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Trevligt bemötande. Blev så avslappnad efter min massage.
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Trevlig och lugn bemötande. Bra massage.
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Bra massör med lotorpsmetoden.
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Professionell behandling Känns tryggt Får tips och handledning för att själv rätt kunna få bättre resultat
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Beställt friskvårdsmassage och mycket nöjd. Känns lättare i kroppen och inte så stel längre.
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Jag har varit på både andningsmassage och klassisk massage. Jättenöjd med behandlingarna. Rekommenderar verkligen att prova andningsmassage om man har olika andningsproblem, det blev jättestor skillnad för mig. Rekommenderar ett besök.
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Vara tjänst: Massag. Lotorpsmetoden.
Bemött: Suzanne är mycket skicklig.
Förväntningar: Mjukare muskler. Djupare andning. Konstant underhåll. Ja.
Sammanfattning: Är 70+ och kommer tillbaka så fort jag kan och vågar pga omständigheterna. -
skrev om Suzannes Rehab & Massage
Har bokat klassisk massage hos Suzanne i flera år och bra bemötande under alla .