Påläst, och mycket kunnig Trevligt bemötande
Anne Danielsson
Anne Danielsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
.Anne Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-08. Anne Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.8. Anne Danielsson har haft 37 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
224 omdömen om Anne Danielsson
Positivt. Hon var tillgänglig för alla våra frågor, hon var alltid trevlig. Vi är jätte nöjda med kontakten med henne😀
När jag mötte Anne första gången, var det som en frisk fläkt där jag omgående fick kontakt. Snabbt informerades om hur Anne brukar arbeta, företaget som hon arbetar för. Samtidigt som jag kunde lägga in mina frågor. Anne tog omgående hand om visningar m.m. Allt skötte hon utan att jag behövdes. Men hon behöll hela tiden kontakten. Det som för mig är utpräglande för Anne, är hennes noggrannhet. Detta tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling. Kan det bli bättre?
Blev bemött på ett väldigt bra sätt av mäklaren. Hade väl inte några direkta förväntningar, allt har gått jättebra.
Snabb återkoppling, proffsigt bemötande till ens köpares första gång. Öppen för frågor, kändes jätte tryggt. Bra visning av bostad, ingen stress.
Jag vill gärna rekommendera Anne. Hon har varit otroligt hjälpsam och professionell genom hela processen. Jag känner mig verkligen trygg med hennes expertis!
Helt okej har fungerat bra. Förväntningarna var att hoppas kunna sälja min lägenhet. Vi lyckades att sälja min lägenhet vilket var målsättningen, och fick ut det vi hade satt som pris och hon jobbade för att så skulle bli. så jag kan vara nöjd.
Jättebra bemötande, snabb i återkopplingen och ger ett väldigt professionellt intryck. Klar och tydlig kommunikation. Vi kände oss trygga som köpare.
Mycket proffsig, hjälpsam och trevlig. Blev en smidig och trygg affär med hjälp av Anne. Rekommenderar!
Eftersom vi anlitat henne tidigare tycker vi att hon är en mycket bra mäklare.