Anne Danielsson
Anne Danielsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
.Anne Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-08. Anne Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 4.8. Anne Danielsson har haft 42 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
177 omdömen om Anne Danielsson
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sitt hus med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Uppdatering: Nu när allt är klart även med nyckelöverlämning och betalning vill vi ge omdömet att allt skötts på ett proffsigt sätt och vi är jättenöjda med Anne Danielsson.
köpte sin lägenhet med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mycket trevlig person. Professionell.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Jag och familjen kände oss trygga och väl omhändertagna av Anne vid vår försäljning.
Hon gav oss en realistisk beskrivning av marknadsläget och vad vi kunde förvänta oss. Hon har funnits tillgänglig genom hela processen och kommit med goda råd och tips baserat på sin gedigna erfarenhet.
Kan varmt rekommendera henne.
Ps. Du får även en penna, två hårda karameller och en isskrapa till bilen av Svensk fastighetsförmedling. Bara det är ju anledning nog att slå till 😄 -
Hon var väldigt pedagogisk och hjälpsam vid vårat bostadsköp.
Hon är jätte duktig och kunnig hon gjorde sitt bästa för oss vi vill tacka henne .
Har träffats förut på visningar.
Väldigt bra bemötande och trevlig.
Förklarar väldigt bra hur allt fungerar med alla papper m.m.
Men lite försiktig med priset,
Men det kanske är så när det är andra tider.
Hon har ju jobbat i 17 år och sett mycket.
Å en del hus/lägenheter är lätta och sälja än andra. -
sålde sin bostad med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Hon var väldigt trevlig och kunnig samt bra förberedd när vi träffades första gången.
Hon är väldigt hjälpsam under hela tiden.
Jag är jättenöjd. -
Hej,
Anne är en mycket kompetent mäklare som fick mig att känna förtroende för henne direkt. Trevlig och väl påläst om marknads situationen i vårat område. En bra strategi som gjorde att vi fick ut mer än önskat pris på lägenheten. Allt flöt på bra under hela processen.
Bra informativt möte med köparen som gjorde att allt kändes bekvämt både för mig som säljare och för köparen.
Har bara positivt att säga om Anne och vill även passa på att tacka henne för hjälpen.
Stort tack Anne,
Mvh Fredrik -
Bra bemötande,
Väldigt professionellt. Och kändes väldigt tryggt. -
Tycker jag haft fantastiskt hjälp av Anne när jag fick min lghsåld