Bästa tänkbara tillgänglighet, energisk, effektiv och glad, positiv, lyhörd , familjär.
Lisa Stafsing
Lisa Stafsing är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
.Lisa Stafsing har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Lisa Stafsing har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 255 omdömen med ett betyg på 4.8. Lisa Stafsing har haft 28 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
255 omdömen om Lisa Stafsing
Tack för er fina återkoppling - så roligt att vi äntligen hittade rätt till er! Bästa hälsningar Lisa
Lisa är en driven säljare med ett personligt sätt som gör säljresan lätt, tack Lisa!
Tack snälla Håkan - vi jobbar bra tillsammans! Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa dig! Ses snart igen! Bästa hälsningar Lisa
Lisa har varit fantastisk på alla sätt och har redan från första samtal förmedlat engagemang och en positiv känsla. Vid visning av lägenheten uppvisade hon stor kunskap om både lägenheten samt området. Detta i kombination med hennes ödmjuka, positiva och vänliga framtoning ingav ett stort förtroende från mig som köpare. Även fin och snabb återkoppling efter visning förstärkte denna upplevelse och känslan. Kan varmt rekommendera henne för alla som går i sälj- eller köptankar.
Tack Cecilia för dina fina ord, det värmer skall du veta! Så roligt att ni alla var positiva till den fina lägenheten, det känns extra bra att lämna över till dig och din familj! Vi ses snart inför tillträdet - härligt med full fart! Soliga hälsningar Lisa
Lisa har ett trevligt bemötande och är lättillgänglig. Hon är realistisk och konkret runt försäljningsmöjligheter och pris. Hon ger ett proffsigt intryck och är samtidigt personlig i sitt bemötande
Tack för er fina återkoppling - det värmer! Bra kämpat tillsammans, då blir det roligt! Nu får vi se till att hitta drömlägenheten till er :-) Soliga hälsningar till er båda
Lisa är en engagerad mäklare och vi som köpare kände oss trygga med henne.
Tack snälla för er fina återkoppling! Ni känns verkligen rätt för det här projektet - jag ser fram emot att följa detta! Njut av sommaren så ses vi framåt tillträdet. Må gott! Bästa hälsningar Lisa
Känner sig omhändertagen och servad till max av Lisa. Behöver inte påminna utan saker och ting sköter hon utmärkt och enligt plan. Rekommenderar Lisa varmt.
Tack Markus för din fina återkoppling! Så roligt att du fick en bra upplevelse - det goda kaffet spelade väl också roll?! :-) Nu får du njuta av sommaren så ses vi när tillträdet närmar sig. Bästa hälsningar Lisa
Trevlig och professionell. Kunnig och hade svar på frågor. Bra kommunikation genom budgivning och såg även till att affären drevs på lite. Vilket uppskattades!
Tack Matilda för din fina återkoppling, det värmer! Nu får ni njuta av sommaren så hörs/ses vi framöver. Det skall bli spännande att följa er renoveringsresa! Må gott!! //Lisa
En väldigt bra och trevlig mäklare som hade bra kundkontakt med oss som köpare.
Tack Mattias för din fina återkoppling! Det var bara trevligt att jobba med er. Nu skall det bli spännande att se hur ni kommer göra detta till ett riktigt fint hem! Må gott så hörs vi framöver! //Lisa
Proffsigt bemötande, god återkoppling och ett stort engagemang gjorde försäljningen både enkel och trygg.
Tack Alfred för din fina återkoppling! Det har varit så roligt att jobba med dig. Tack för förtroendet! Soliga hälsningar Lisa
Kunnig, engagerad och tillgänglig.
Tack Pia! Så fint att kunna hjälpa dig. Nu skall vi bara lösa resten ;-) Bästa hälsningar Lisa