Kunnig och professionell samt god kommunikation genom hela processen!
Lena Svensson
Lena Svensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Lena Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Lena Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.8. Lena Svensson har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
84 omdömen om Lena Svensson
Vi valde Lena som mäklare eftersom vi fick upplevelsen av att hon är lätt att prata med och har förmåga att förklara och relatera till både oss och köpare på ett trevligt, kunnigt och avslappnat sätt. Den bilden stämde verkligen! Lena har varit lätt att samarbeta och kommunicera med under vår försäljning och vi är glada att vi valde henne som mäklare, särskilt nu när marknadsläget inte har varit det bästa.
Vi är otroligt nöjda med Lena Svensson som skötte vår försäljning. Från första kontakt kände vi stort förtroende – hon var tydlig, lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen. Lena visade ett stort engagemang och arbetade strukturerat, effektivt och med fingertoppskänsla i varje steg. Det märktes att hon har lång erfarenhet och god kännedom om marknaden. Försäljningen överträffade våra förväntningar och hela processen kändes smidig och trygg från början till slut. Vi rekommenderar Lena varmt till alla som söker en kunnig och professionell mäklare.
Vi fick bra och professionell hjälp med vårat husköp
Lena var proffsig, kunnig, alert och hade full koll på processen
Bemötande var bra. God kunskap om objektet. Fungerade bra vid kontrakt skrivning.
Vi var köpare till en bostad Lena förmedlade. Hon var alltid snabb på att svara, om det fanns några frågetecken återkom hon med svar och gjorde oss trygga i vår affär. Inga krussiduller utan allt var tydligt och super! Jag hade själv valt Lena till vår försäljning.
Engagerad, konstruktiv och tät kontakt uppskattades, erfaren och kunnig.
Lena arbetade snabbt och proffsigt, organiserade visningarna efter att annonsen legat ute tre dagar. Det behövdes bara två visningar, sedan hade hon tre intresserade som lämnade bud. Hela prosiduren tog bara en vecka. Sedan möttes vi tillsammans med dom som lämnat accepterat bud och skrev.