Väldigt nöjd! Trevlig, rak kommunikation. Hjälpsam och kunnig. Har inget dåligt att säga alls
Lena Svensson
Lena Svensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Lena Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Lena Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Lena Svensson har haft 10 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
64 omdömen om Lena Svensson
Otrolig proffsig och bra på att förmedla och medlar mellan de olika parterna. Tydlig och korrekt och får till ett avslut på ett bra sätt där båda parter blir nöjda
Tack Jenny för de fina orden och roligt att få hjälpa till. Allt gott så syns vi till tillträdet.
Snabb och bra kommunikation. Överträffade våra förväntningar. Engagerad och positiv.
Tack för det fina omdömet och roligt att få förtroende att hjälpa er. Allt gott Lena!
Mycket kompetent och kunnig mäklare som arbetade mycket aktivt genom hela försäljningsprocessen. Genomgående snabb och utförlig återkoppling. Vi är mycket nöjda!
Tack för det fina omdömet. Lycka till med avlämnandet av ert hus i Falkenberg och ha en välförtjänt avslappnade skön sommar så ses vi till tillträdet av ert hus i höst.
Professionell och kunnig, har varit ett bra och pålitligt stöd genom hela processen och guidat klokt.
Tusen tack för rekommendationen och förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av er fina radhus. Vi syns snart till tillträdet. Allt gott!
Mycket vänligt bemötande. Mäklaren levde upp till vad vi hade förväntat oss. Försäljningen gick mycket bra och smidigt.
Tack så mycket för de fina orden Lars och så roligt att få hjälpa er.
Lena har hela tiden varit jättetrevlig o hjälpsam. Har varit lätt att nå om man velat diskutera något. Kändes kunnig o engaskerad..
Tack så mycket för rekommendationen Åsa och roligt att jag fått hjälpa dig längs vägen med din försäljning av ditt föräldrahem. Vi syns!
Snabb på att återkoppla och professionell i sitt genomförande
Tusen tack så mycket för din rekommendation Henric. Så roligt att få hjälpa er!
Lena Svensson kan sin bransch hon har ett stort kundregister. Hon följde vår önskan ( vi är tre syskon till dödsboet) och lätt vår önskan styra. Hon förmedlade olika alternativ av försäljningen på S. Fiskebäcksvägen 204, vilket var bra. Min förväntningar var att hon kunde sälja radhuset och med sina erfarenheter i branschen gick det snabbt. Hon gav ett seriöst intryck, åtminstone till mig som var kontaktpersonen för mina syskon. Dessvärre fick mina andra två syskon problem med att följa försäljningen på hemsidan. Men vilket löste sig. Jag kan varmt rekommendera mäklaren Lena Svensson.
Tack för den fina rekommendationen Anita och roligt att ni är nöjda med mitt genomförande av er önskan av försäljning av ert föräldrahem. Må gott!
Trevlig hjälpsam och kunnig. Har fått ett väldigt bra intryck av Lena vid köp av min nya bostad.