Malin agerade kunnigt, engagerat och med snabba återkopplingar. Våra möten präglades av en blandning av effektivt arbete och charmfull social samvaro. Vi kan varmt rekommendera Malin som mäklare!
Malin Bjerkhede
Malin Bjerkhede är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Malin Bjerkhede har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Malin Bjerkhede har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Bjerkhede har haft 10 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
18 omdömen om Malin Bjerkhede
Vi är väldigt nöjda med Malins insats som mäklare vid försäljningen av vår villa! Hon var lätt att samarbeta med, och var lättsam och social. Hon drev processen framåt med fast hand samtidigt som hon visade stor flexibilitet och lyhördhet inför våra önskemål. Hon var hela tiden tillgänglig per telefon för att svara på frågor. Under hela processen var hon mycket engagerad, noggrann, seriös och lämnade inget åt slumpen. Vi uppskattade mycket hur hon ombesörjde besiktning och fotografering med fina bilder. Vi sökte en erfaren...
Jag tycker att Malin Bjerkhede är en fantastisk trevlig person som är lätt att få kontakt med. Hon har lagt ned mycket jobb på att sälja mitt hus. Vi nådde inte riktigt till det resultat som jag hade önskat.Malin påstod att att det berodde på att det var en arrendetomt. Jag ger henne 9,5 på en skala från 1 - 10. Däremot tror jag inte att stylistens arbete spelade så stor roll. Vi hade inte riktigt samma idéer, och hon kostade en ”bra slant”. Fotografen var fantastisk. Han är värd 10 poäng av 10 möjliga. I stort sett...
Mycket kunnig och hjälpsam. Berättade om olika alternativ men sa samtidigt vad hon tyckte var bäst väg. Priset blev över förväntat.
Kunnig, förtroendegivande och neutral i sin roll mot både säljare och köpare.
Malin var på alla sätt en kunnig och duktig mäklare. Alltid positiv och glad. Berättade hela tiden vad som skulle ske i försäljningsprocessen så att man kände att man var delaktig, svarade på alla frågor etc. Att sälja ett hus är inte alltid så enkelt. Det är många steg med besiktning, fotografering, styling etc och många papper som ska undertecknas. Malin var hela tiden med och stöttade så att man kände sig trygg. Jag kan varmt rekommendera Malin.
Vi hade den stora förmånen att få Malin som mäklare både vid försäljning av vårt hus samt vid köp av vårt nya hus. Vi vill rekommendera Malin till alla som går i säljtankar! Att sälja sitt hus är ingen lätt sak - Malin höll oss i handen genom hela processen. Hon var vänlig, tillmötesgående, tillgänglig och framförallt mycket professionell genom hela förfarandet och vi kunde inte varit mer nöjda. Utöver det fantastiska bemötandet levererade hon också ett mycket gott försäljningsresultat! Stort tack från oss!
Malin är alert och ligger alltid i framkant. Mina bästa rekommendationer
Hon var tillgänglig och tillmötesgående. Svarade på alla frågor och var kunnig
Behjälplig och insatt. Svarar snabbt på nya frågor och letar upp information man behöver. Snabb smidig process.