Fått extremt bra hjälp utav Victor, grym!
Victor Helgesson
Victor Helgesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Victor Helgesson har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Victor Helgesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 369 omdömen med ett betyg på 4.9. Victor Helgesson har haft 44 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
369 omdömen om Victor Helgesson
Proffsigt bemötande. Tjänstvillig utan att överdriva. Kunnig och påläst om såväl lägenheten och föreningen som grannskapet. Efter påskrift fortsatt lika positiv och mån om att hjälpa till, mejlar kopior till bank och oss som köpare. Sammantaget en helt igenom positiv upplevelse av denna mäklare!
Jag skulle beskriva Victor som en mycket trevlig och professionell person att samarbeta med. Han har en förmåga att förklara mer komplexa frågor på ett enkelt och tydligt sätt. Utöver detta är han mycket tillgänglig och återkopplar snabbt på frågor, något som verkligen underlättar samarbetet. Han visar också stor flexibilitet när det gäller att planera samtal och möten. Eftersom jag själv inte kommer från Sverige och därför inte visste exakt vad jag kunde förvänta mig, var det särskilt värdefullt att Victor kunde guida...
Mycket professionell! Gör sin del i hela processen galant och man känner förtroende hela vägen!
Viktor är kompetent mäklare, engagerad, lyhörd och trevlig person. Han var lättillgänglig, tydligt och svarade på alla mina frågor och informerade om försäljningsprocessen i god tid. Jag är jättenöjd och tacksam för hans fantastiska arbete. Mvv Liubov.
Bra mäklare! Lugn och fin och ingen stress. Kunnig, hade allt under kontroll👍👍👍👍👍
Kan rekommendera Victor till alla! Han är lugn, trygg och otroligt duktig på sitt jobb.
Trevligt bemötande o var lyhörd för mina önskemål
Victor skötte allt från visning till kontraktskrivning med komplicerade förhandlingar på ett oerhört snyggt sätt och jag kände mig trygg hela vägen.
Lugn, trygg och professionell. Victors hantering gav ett lugn i hela processen, rekommenderas varmt.