Bra, saklig, tydlig, trevlig, förstående. Gör sitt jobb perfekt.
Baran Kayhan
Baran Kayhan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge
.Baran Kayhan har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Baran Kayhan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 343 omdömen med ett betyg på 4.9. Baran Kayhan har haft 46 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
343 omdömen om Baran Kayhan
Professional, vänlig och hjälpsam. Någon som jag skulle rekommendera till en vän.
En av dem bästa fastighetsmäklare!
Baran är trevlig, tillmötesgående, flexibel och alltid tillgänglig. Vi har uppskattat hans lugn genom hela säljprocessen och att han aldrig upplevts som ”säljig” på ett jobbigt vis.
En varm, ödmjuk och pålitlig mäklare som lyssnar och respekterar kundens behov. Jag har både köpt och sålt lägenhet via Baran och vid båda tillfällena har det gått smidigt med enbart enskild visning och snabb kontraktsskrivning. Passar mig perfekt!
Snabbt, enkelt och trevligt klockrent
Kan varmt rekommendera Baran! Väldigt rak, tillmötesgående och tydlig genom hela köpesprocessen och mycket bra svar på alla våra frågor. Han levde verkligen upp till våra förväntningar när det kommer till bostadsköp!
Hur grym som helst! Riktig kämpar glöd.
Jag kan varmt rekommendera min mäklare. Han var väldigt engagerad, professionell och hade god kunskap om marknaden. Jag uppskattade särskilt hur tillgänglig han var och hur tydligt han förklarade varje steg i processen. Tack vare hans arbete kände jag mig trygg genom hela affären. Bästa mäklaren i stan utan tvekan!
Väldigt smidig affär tack vare en engagerad, lyhörd och hjälpsam mäklare. Rekommenderas varmt