Philip Mutto

Philip Mutto

Philip Mutto är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Philip Mutto har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Philip Mutto har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.9. Philip Mutto har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

56 omdömen om Philip Mutto

Sedan starten hos Reco 2023
Tomislav D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Mutto en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Philip är en helt fantastisk mäklare! Inte bara otroligt professionell och hårt arbetande – han sprider också en smittsam positiv energi som verkligen driver hela försäljningsprocessen framåt. Med Philip känns bostadsförsäljningen som en trygg promenad i parken. Man känner sig lugn, sedd och helt i säkra händer. Rekommenderas starkt!

Dragana D
Handen

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare som lyckades sälja vår lägenhet efter bara tre månader, trots ett mycket tufft marknadsläge. Han visade ett starkt engagemang från dag ett och var extremt proaktiv genom hela processen. Det var tydligt att han inte litade på tur, utan arbetade konsekvent och strategiskt för att nå resultat. Det var inte en lätt försäljning. Vi hade höga förväntningar, ett ambitiöst pris och en snäv tidsram, men han gav aldrig upp. Istället motiverade han oss att fortsätta erbjuda visningar och påminde...

Björn Christoffer A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Mutto en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Philip var väldigt trevlig och hjälpsam under hela processen vi hade för att hitta och köpa vår lägenhet. Tummen upp! :D

Sofia Christina P
Handen

Väldigt trevlig och hade bra koll på fastigheterna vi tittade på, kunde svara på alla våra frågor snabbt och utförligt!

Britt-Louise Lotta Å
Västerhaninge

Lättillgänglig, effektiv och mycket vänlig!

Tuva Elise B
Brandbergen

Philip Mutto har varit en väldigt bra mäklare i min mening. Han har hjälpt oss i alla steg på vägen samt svarat på våra frågor då det var första gången vi köpte en bostad. Han har varit snabbt med att svara och göra det han ska.

Labinot R
Brandbergen

Hjälpsam och proffsig mäklare.

Hanna H
Sålde en tomt med hjälp av Philip Mutto en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Proffsigt bemötande. Förklarade ungt vad allt innebär i kontraktet. Kändes tryggt.

Ashraf M
Vega

Mycket professionell i sitt arbete, lyhörd och kommer med förslag. Vi var mycket nöjda med försäljningen.

Ruben S
Köpte sitt hus med hjälp av Philip Mutto en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Grödinge

Philip är en glad, driven och engagerad mäklare som på bästa sätt hjälper till för en lyckad affär. Jag rekommenderar att ni väljer honom som er nästa mäklare!