Solomon är den seriösaste mäklaren jag mött som direkt visade ett stort intresse i mig som spekulant. Mina förväntningar var låga tack vare tidigare, oseriösa, mäklare. Men Solomon såg till att jag i framtiden kan höja den ribban. Han har visat hur en riktig mäklare ska funka! Han har även hjälpt till med vägledning under hela processen. Jag rekommenderar Solomon varmt!
Solomon Tumizghi
Solomon Tumizghi är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge
.Solomon Tumizghi har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Solomon Tumizghi har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 141 omdömen med ett betyg på 4.8. Solomon Tumizghi har haft 30 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
141 omdömen om Solomon Tumizghi
Hej Adam, vilka ord, stort tack för det :) !! Du har köpt en fantastisk bostad och kommer trivas mycket fint. Vi ses och hörs snart igen! mvh Solomon
Han lyckades sälja min lägenhet i en svår marknad till ett bra pris. Trevlig person dessutom :)
Hej Tino, med lite tålamod och hårt arbete så går det vägen :). Tack för att du skriver. Ha det bäst! Mvh Solomon
Vi är super nöjda, Solomon är så professionell och mer därtill. Kan starkt rekommenderas.
Hej Susanne, Stort tack för det du skriver, försäljningen gick väldigt smidigt till :). Ni kommer trivas bra i lägenheten ni köpt. Vi hörs snart igen! Mvh Solomon
Han är trevlig, duktig, seriös och bäst helt enkelt :-)
Hej Anoush, vilka ord, jag tackar och bugar för det och för ert förtroende med er bostad :)! Nu börjar ni ett nytt kapitel i livet. Ha det bäst! Mvh Solomon
Lugn trevlig trygg pålitlig talförd
Hej Jimmy, Stort tack för det du skriver! Du kommer trivas bra i lägenheten! Ha det fint. Mvh Solomon på Svensk Fastighetsförmedling
Väldigt trevlig,alltid snabb återkoppling.. Vägleder genom hela försäljningen. Tack för hjälpen
Hej Maud, Vad fint skrivet, stort tack för ditt förtroende med bostaden :). Ta hand om dig så hörs vi snart igen. Mvh Solomon på Svensk Fastighetsförmedling
Fick ett väldigt bra intryck av Solomon direkt och han hade svar på alla frågor jag hade med mig. Det kändes tryggt och bra hela vägen till köpet och är väldigt nöjd med hela upplevelsen
Hej Niklas, Tack för att du tog dig tid och skriva så fint, TACK 🙏🏾.! Mvh Solomon på Svensk Fastighetsförmedling
Mycket trevligt bemötande, bra och tydlig kommunikation.
Hej Linn, Stort Tack för dina fina ord och förtroendet med din bostad! Mvh Solomon på Svensk Fastighetsförmedling
Jag fick ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande av Solomon! Han är en engagerad och lyhörd mäklare som jag varmt kan rekommendera.
Hej Roger, Tack för detta och grattis till fint köp :). Ha det fint. Mvh Solomon på Svensk Fastighetsförmedling
Kontakten med mäklaren var inte så mycket som jag trodde det skulle bli. Det tog ju ett tag innan det blev en försäljning.
Hej Ingela, Grattis till din försäljning och tack för att att jag fick äran att sälja er bostad. Mvh Solomon på Svensk Fastighetsförmedling