Christian Gustavsson

Christian Gustavsson

Christian Gustavsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Christian Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Christian Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.9. Christian Gustavsson har haft 36 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Christian började dock som mäklare redan 2007 med undantag för perioden 2017-2018.

2022-09 - 2023-08

256 omdömen om Christian Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2018
Peter L
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Bymarken

Mycket bra återkoppling och lyhörd. Proffsig inställning

Ann L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Bymarken

Christian är en bra mäklare med rätta inställningen till mäklaryrket. Proffsigt bemötande och uppföljning.

Leif A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Östra Kajen

Stort Tack till Christian för väl utfört arbete

Annika S
Östra Kajen

Han har utfört ett fantastiskt bra jobb åt oss. Trevlig och en vänligt bemötande både till köpare och säljare.

Barbro L
Jönköping

Han var mycket trevlig och kunnig vid köpet av lgh. . Fick förtroende och känns rätt att han ska förmedla försäljningen av vår bostad.

Anders L
Jönköping

Väldigt bra bemötande! Hade inga speciella förväntningar men blev positivt överraskade när vi köpte lägenheten som då också innebar att Christian får förtroendet att hjälpa oss med försäljningen av vårt radhus. Han gav ett seriöst intryck!

Kjell G
Vättersnäs

En förstklassig säljare/ representant för Svensk Fast som först sålde vår kommande lägenhet till oss. Hans lugn, kunskap och ärlighet övertygade oss om att han även skulle passa att sälja vår fastighet, vilket han också gjorde klart över förväntan.

Lise-Lott F
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Vättersnäs

Grym mäklare. Trevlig och proffsig.

Kleopas G
Strandängen

Christian är professionell, målinriktad, kunnig, lugn och trevlig! Exceptionellt bemötande och enkelt att kommunicera med! Rekommenderas utan tvekan!

Jens-Daniel Å
Hisingstorp

Trevlig, kunnig, proffsig, tog sig tid.