Andreas Persson

Andreas Persson

Andreas Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Andreas Persson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Andreas Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 310 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Persson har haft 77 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-11 - 2023-10

310 omdömen om Andreas Persson

Sedan starten hos Reco 2022
Alexander M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Andreas agerar otroligt professionellt och har förklarat allt kring hela affären på ett mycket bra sätt!

Joachim W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlberg

Mycket pålitlig och kunnig, talar så man förstår.

Max R
Karlskoga

Andreas har varit väldigt tydlig och bra genom hela våran affär vilket jag tycker har varit bra. Det har även varit smidigt med visningar mm. Han har tagit han om försäljningen på de vis man önskar de ska gå till. Tack för hjälpen 🙏🏼

Anton H
Karlskoga

Finns ingenting att klaga på gällande Andreas!

Björn E
Karlberg

Bra kontakt och professionellt bemötande. Snabb försäljning (bortsett från faktorer utanför mäklarens möjlighet att påverka). Enda minuspunkten, som eg. inte är något som personligen har med Andreas att göra, är att arvodet är alldeles för högt - men det tycks det å andra sidan vara hos de flesta mäklarfirmor.

Marcus P
Rävåsen

Kanon kille som bryr sig om kunden!

Maria J
Karlberg

Mycket bra. Tillmötesgående och tydlig och kunnig

Mikael A
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Degerfors

Kunnig, flexibel gentemot kund

Karin L
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Allt har flutit på smärtfritt med vår försäljning av ett gammalt och slitet hus!

Susanne A
Karlskoga

Andreas var mycket lyhörd och tydlig i arbetet med att sälja mitt hus. Han är väldigt inkluderande och ödmjuk i sina dialoger. När vi började vårt samarbete i våras hade jag större förväntningar på vilket belopp jag skulle få för mitt hus, tyvärr så ändrade sig ju marknaden rejält direkt efter sommaren och jag är nöjd att huset ändå blev sålt relativt snabbt trots förutsättningarna som var. Priset slutade ju på en nivå som låg mellan mitt och Andreas föreslagna utgångsbud.