Andreas Persson

Andreas Persson

Andreas Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Andreas Persson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Andreas Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 472 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Persson har haft 83 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

472 omdömen om Andreas Persson

Sedan starten hos Reco 2017
Tomas A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Rävåsen

Inga konstigheter, som en mäklare ska vara :)

Daniel S
Rosendal

Andreas har varit personlig, snabb och professionell genom hela processen. Han lyssnade på våra önskemål och man känner sig respekterad och trygg som kund. Vi är mycket nöjda med bemötandet och hjälpen vi fått.

Agneta B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Stråningstorp

Allt fungerade toppen… Bra bemötande Informerade bra om vad som kommer hända med köpet och tillträdet av det nya huset. Trevlig Jag kände mig trygg med köpet.

Emmelie K
Rosendal

Andreas är en otroligt seriös och varm mäklare. Han är ärlig och realistisk och ser alltid till sin kunds behov. Han ser till att både säljare och köpare blir nöjda och gör ett toppenjobb. Nöjda i vanlig ordning! Emmelie och Daniel

Melvin L
Karlberg

Riktigt trevlig kille, skön att ha å göra med!

Kerstin E
Centralt

Andreas har varit en bra mäklare. Han har kommmit med bra tips om lägenhet som har passat mig. Han har haft bra information, som varit omfsttande. Man får flrtroende för Andreas.

Samuel N
Rävåsen

En exceptionell mäklare som håller en uppdaterad genom hela processen!

Lennart N
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlberg

Verkar fungerar bra trots lite kontakt

Havall M
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlberg

Vi, som förstagångsköpare, kände oss extremt tacksamma att just Andres var mäklare för huset vi blev kära i. Han hjälpte oss genom hela processen, från start till slut, och skapade en trygghet genom att ha fötterna på jorden och vara väldigt ödmjuk. + i kanten att man även fick se hur han lärde upp nya kollegor till sig och lade stor vikt i punkter som för oss som köpare var väldigt viktiga.

Per J
Karlskoga

Hela processen från visning till kontraktskrivning var mycket trygg och tydlig. Andreas är väldigt tillmötesgående och trevlig, och vi som köpare kände oss väldigt omhändertagna samt upplevde hela affären som proffsigt hanterad.