Väldigt proffsig och duktig mäklare
Angelica Karlsson
Angelica Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
.Angelica Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Angelica Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.9. Angelica Karlsson har haft 62 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
171 omdömen om Angelica Karlsson
Vi har gått på många husvisningar genom åren, och Angelica är den mäklare som vi fått störst förtroende för. Hon var väl påläst om bostaden hon förmedlade, hade svar på alla våra frågor samt idéer om hur husets planlösning skulle kunna ändras för att passa våra behov. Hon gav dessutom ett varmt och personligt intryck, och är en genuint trevlig person. När vi skrev kontrakt på objektet förklarade hon varje paragraf noga på ett sätt som vem som helst kan förstå. Det kommer bli Angelica som får förmedla vårt hus vidare när det blir dags att sälja!
10/10. Exceptionell. Groundbreaking. Felfri. *Chef's kiss*
Superbra. Kommer använda henne vid försäljning av vår nuvarande bostad
Hon är väldigt professionell och trevlig lätt att ha att göra med
Ola Andersson kontaktade mäklaren. Det gick bra, jag var nöjd med våra hus försäljning.
Angelica är mycket professionell kundorienterad, trevlig och lyhörd. Hela resans gång har hon informerat oss i minsta detalj. Vi har fått mycket råd och hjälp med bostadsaffären. Varmt rekommenderar henne.
Klart och tydligt inga konstigheter!
Bra bemötande,trevlig,och bra utfört arbete
Trevlig och bra bemötande. Angelica höll oss informerade väldigt bra.