Kunnig och gav bra information. Vänlig och trevlig. Fick bra förtroende av henne.
Johanna Nilsson
Johanna Nilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
.Johanna Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Johanna Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 142 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Nilsson har haft 59 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
142 omdömen om Johanna Nilsson
Tack snälla! Så glad att ni fastnade så mycket för lägenheten jag visade er :) Varmt grattis igen!
Trevlig och tydlig. Förklarar alla steg som sker i försäljnings/kontraktsprocessen mycket pedagogiskt.
Stort tack för de fina orden! Det gläder mig att du upplevde processen som tydlig och trygg. 😊
Snabb, flexibel och seriös. Bra att återkoppla.
Tack för fin feedback och för förtroendet att sälja din lägenhet!
Världsklass rakt igenom. Från första möte till avtal. Rekommenderar Johanna starkt.
Tack för ditt fina omdöme och för förtroendet att sälja erat välskötta hus. Hoppas ni ska trivas minst lika bra i nästa boende!
Effektiv, informativ och kompetent
Tack Steven och grattis igen till en jätte trevlig lägenhet! /Johanna
Johanna är verkligen mäklaren som gör det lilla extra för Alla, både för köpare och säljare för att man som kund ska få den bästa upplevelse genom hela husaffären . Jag har haft förmånen att få ha Johanna som mäklare både vid försäljning och köp av fastighet, och jag är Fantastiskt Nöjd, Tack Goa Johanna!!
Tusen tack Camilla, ditt svar värmer! :) Glad att vi kunde gå sida vid sida både vid er husförsäljning och ert nya husköp. Stort grattis igen till ett jättefint hus. Nu kanske de dröjer en stund tills vi ses igen! :D
Uppskattade särskillt hur fint hon lotsade mig genom hela erfarenheten.
Tack Lars, glad att jag kunde vara till hjälp under ditt första bostadsköp! :) Varmt grattis igen till en jätte fin lägenhet. Önskar dig en Glad Påsk! /Johanna
Otroligt tillmötes gående och svarat på alla frågor.
Tack för ditt omdöme Linnea! Grattis till jättefin lägenhet, hoppas att ni ska trivas!:) /Johanna
Mycket trevligt bemötande och svarade snabbt på frågor. Höll oss hela tiden informerade. Vi kände oss trygga med Johanna och kan varmt rekommendera henne.
Tack Charlotta! Trygghet är min högsta prio, glad att ni kände de under erat husköp! Varmt grattis igen och vad trevligt nu att upptäcka ert nya hus här på vårkanten! :) /Johanna
Hon är glad och trevlig. Hon har ett driv i sitt arbete som gör att det blir ett bra slutresultat. Hon är verkligen på rätt plats i livet. Mvh Lennart och Carina.
Tack Lennart och Carina! Har varit väldigt trevligt att träffa er både vid ert köp av bostad men också vid eran försäljning. Tror ni kommer att trivas toppen i den nya lägenheten! :) /Johanna