Johanna Nilsson

Johanna Nilsson

Johanna Nilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Johanna Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Johanna Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Nilsson har haft 49 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

115 omdömen om Johanna Nilsson

Sedan starten hos Reco 2024
Thomas K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Backa

Mycket glad och trevlig! Gjorde sitt jobb galant. Fick mycket bra återkoppling hela tiden om vad som hände med min fastighet. Kan varmt rekommendera Johanna. Skulle jag sälja igen så skulle jag anlita henne! // Thomas

Svar från Johanna Nilsson

Tusen tack för ditt fina omdöme, Thomas! 😊 Jag är verkligen glad att du kände att den viktiga återkopplingen fanns där. Ser fram emot fler härliga samarbeten framöver!

Bo Karl Gustav E
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Bråten

vet ej svårt att svara på jag kan ej uttala mig om det. det var ingen bra försäljning av din bostad stinavägen 35

Svar från Johanna Nilsson

Tack för din feedback. Tråkigt att försäljningen inte blev som du hoppats. Jag hade gärna kommit in tidigare i processen och kunnat påverka mer, eftersom jag endast var med i slutskedet. Jag önskar dig allt gott framöver, och du är alltid varmt välkommen att kontakta mig.

Liane E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Centralt

Mycket trevligt och informellt bemötande, sakkunnig och rak. Tillgänglig och tillmötesgående. Kan varmt rekommenderas

Svar från Johanna Nilsson

Tack så mycket för dina fina ord! :) Det har varit ett nöje att hjälpa dig med köpet, och jag ser verkligen fram emot att nu få hjälpa dig vidare med försäljningen av din egen bostad nu.

Raine L
Karlberg

Hon gav väldigt bra intryck från början. Hon beskriver hur hon jobbar,vilka kanaler hon använder utöver/ vid sidan om hemmet. Hon lyckades ju sälja lägenheten kanska fort. Hon har också varit tillgänglig när jag har behövt kontakta henne. Tacksam och nöjd för vad hon har presterat. V/ raine

Svar från Johanna Nilsson

Tack Raine för ditt fina omdöme! :) Vi har haft ett fint samarbete med lägenheten och kul att vi på kort tid kunde hitta rätt köpare. Stort lycka till med huset!

Marita O
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Sandtorpet

Väldigt saklig och bra, mycket trevlig o lättsam.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Marita! Stort grattis till ert nya hus och välkommen tillbaka till stan! :)

Nadja H
Degerfors

En mäklare som är kunnig, professionell och trevlig. Under hela processen var Johanna lyhörd, behjälplig & informativ. Rekommenderar starkt!

Svar från Johanna Nilsson

Tack snälla för dina fina ord! Det betyder mycket att höra och jag är glad att jag fick hjälpa dig genom processen. Stort grattis igen till ett fantastiskt fint hus!

Gus H
Degerfors

Jättebra! Väldigt trevligt bemötande, snabba svar och förklarade allting om orrstigen väldigt bra! Kan inte klaga på något.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Gus, vad glad jag blir att höra att allt kändes tydligt och tryggt! :) Stort grattis igen till ett jättefint hus!

Magnus O
Nedre Aggerud

Jätte trevlig och kunnig mäklare.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Magnus! Hoppas ni ska trivas bra i den nya lägenheten! :)

Therese L
Nedre Aggerud

Trevlig, kunnig och informativ.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Therese! Hoppas ni ska trivas i eran nya bostad! :)

Linnéa F
Aggerud

Mycket enkel att höra att göra med. Förtroendeingivande. Enkel att kontakta och gav löpande uppdateringar och hade snabb kontakt med både köpare och säljare.

Svar från Johanna Nilsson

Stort tack Linnéa för ditt fina omdöme! Blir jätte glad av att läsa hur du upplevde affären. Stort grattis till huset igen och välkommen till Karlskoga! :D