Vi är otroligt nöjda med Oliva. Hon var väldigt engagerad, lyhörd och tillmötesgående genom hela processen och tog sig verkligen tid att lyssna på våra önskemål och funderingar. Samtidigt använde hon sin professionalitet och erfarenhet på ett tryggt och tydligt sätt, vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera henne!
Olivia Oscarsson
Olivia Oscarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kumla
.Olivia Oscarsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Olivia Oscarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.9. Olivia Oscarsson har haft 30 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
112 omdömen om Olivia Oscarsson
Fantastiskt duktig på sin roll som mäklare. Vi valde mellan 3 olika mäklare som kom och pressentera sig, valet vart lätt, Olivia var driftig och otroligt duktig på sin grej.
Professionell, kunnig, alltid tillgänglig och väldigt trevlig. Jag rekommenderar Olivia starkt.
Olivia är kompetent och trevlig. Inlyssnande och pricksäker. Kan varmt rekommendera henne.
Kompetent och mycket trevlig. Rak och enkel kommunikation. Lätt att komma i kontakt med.
Väldigt bra första möte, förklara på ett bra och förståeligt sätt hur en försäljning går till! Fick förtroende för Olivia! Trodde inte alls att det skulle bli försäljning så snabbt, kanon bra att Olivia med sin erfarenhet ordnade visning efter så kort tid pga intresse från ev köpare. Rekommenderar Olivia starkt
Tillmötesgående, enkel, pålitlig, saklig, positiv, insatt, lätt att nå och tar reda på saker snabbt. Snabb återkoppling - håller vad hon lovar.
Trevlig, bra kommunikation, tillmötesgående och flexibel.
Vi har haft att göra med många olika mäklare genom åren. Olivia är den duktigaste och proffsigaste som vi har mött. Både som köpare och säljare kan man vara helt trygg med henne.
Trevlig och hjälpsam mäklare. Svarar snabbt och ger förklaringar på frågor man har, har inget dåligt att skriva. Är nöjd!