Ronja Sköld
Ronja Sköld är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kumla
.Ronja Sköld har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Ronja Sköld har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.9. Ronja Sköld har haft 0 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
25 omdömen om Ronja Sköld
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Ronja Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Sålt mitt hus och fick ett mycket bra bemötande hade kontakt med fler mäklare men Ronjas bemötande gjorde att jag valde henne som säljare åt mig.
Om någon skulle fråga så skulle jag med stort hjärta rekommendera henne att ta hand om försäljningen.
Svenne -
köpte sitt hus med hjälp av Ronja Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Ronja hittade det perfekta huset för oss vilket ledde till en väldigt snabb och smidig affär. Från första mötet till överlämning av nycklarna har vi bara gott att säga om Ronja och Svensk Fastighetsförmedling.
Min mäklare Ronja uppfyllde mina förväntningar mycket bra.
Ronja har skött försäljningen av min villa mycket kunnigt och professionellt.
Jag har fått all info jag behövt , bra och kunniga råd och täta uppdateringar om hur det går. -
Ronja var guld värd i vår husförsäljning. Tydlig, tillgänglig, engagerad, flexibel och kunnig. Det självklara valet för oss om vi någon gång ska sälja igen. Rekommenderas varmt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Ronja Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Mycket bra bemötande, information och kontakt i samband med lägenhetsförsäljning.
Ronja hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt och hon har varit toppen hela vägen! Hon lyssnar och gör det bästa för både säljare och köpare. Hon är också otroligt målmedveten! Ronja är en mäklare vi varmt vill rekommendera!
Kanon finemang! Och alldeles utmärkt.
Hon gjorde sitt jobb bra, kunnig och engagerad vi är nöjda med all hjälp vi fick.
Vi är jättenöjda med Ronja som mäklaren. Hon både hjälpte oss att sälja och köpa nytt.
Bra kontakt, tydlig, kunnig och allmänt positiv i våra kontakter när vi genom henne köpte ett hus i Kumla
Till vännerna på reco från vännen Jan (ironi!)