Professionellt från start till mål. Tydlig och snabb återkoppling. Inget strul och allt funkade
Emma Rågberg fd Hjalmarsson
Emma Rågberg fd Hjalmarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
.Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-09. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 638 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har haft 94 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
638 omdömen om Emma Rågberg fd Hjalmarsson
Tydlig, snabb och resultatinriktad. Om ni ska sälja i Fredhäll så finns det bara ett val.
Jag har fått hjälp av Emma både vid tidigare försäljningar och vid köp av bostad, allt har alltid fungerat jättebra. Hon har alltid varit påläst, tillmötesgående och enkel att få kontakt med. Rekommenderas varmt.
Jag var mycket nöjd med Emmas engagemang och professionalitet! Hon har ett bra kontaktnät och jobbade på bra med att hitta potentiella köpare. Alltid tillgänglig för frågor och bra på återkoppling.
Hon var en väldigt bra mäklare
Emma är mycket kommunikativ, snabb att svara på frågor och driver kontinuerligt affären framåt vilket vi uppskattar mycket.
Noggrann, trevlig och snabb. Återkoppling i varje steg.
Seriöst och kunnigt bemötande. Lättillgänglig för att svara på frågor och skötte processen professionellt.
Som köpare har det vart väldigt bra att ha o göra med Emma. Alltid svar på frågor och drivande i att snabbt komma till avslut
Vi är supernöjda med all den hjälp och stöttning vi har fått under vår bostadsförsäljning. Emma lyssnade på våra planer och föreslog en plan som passade oss, kom med tips och råd och var tydlig med hennes rekommendationer. Väldigt trevligt bemötande och fanns alltid snabbt tillgänglig för våra frågor.