Superproffsig, tålmodig, trevlig och med järnkoll på Fredhäll. Kändes som jag kunde slappna av hela vägen under säljprocessen. Varmt rekommenderad.
Emma Rågberg fd Hjalmarsson
Emma Rågberg fd Hjalmarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
.Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-09. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 691 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har haft 100 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
691 omdömen om Emma Rågberg fd Hjalmarsson
Jag saknade flexibilitet till visning och kommunikation. Förstod att Emma var på semester, men borde finnas möjlighet till flexibilitet från kollegor för att kunna stänga affären snabbare. Jag blev flera gånger ifrågasatt om jag verkligen var intresserad av lägenheten trots att jag lagt bud, fått objektet godkänt och bokat in för kontraktsskrivning. Jag kände inte att jag kunde ha en transparent dialog med Emma om tex bostadsrättsföreningen utan att få frågan om jag fortfarande var intresserad och annars fanns det fler...
Vad tråkigt att du upplevde det på det sättet. Jag vill gärna förklara hur situationen såg ut från min sida. Vi hade kontakt via mejl mitt under sommaren och semestertiderna kring den kommande försäljningen. Du smsade och mejlade mig, jag satt framför mejlen och smsade dig att jag svarar dig på mejlen istället för båda. Trots semestertider gick jag igenom och besvarade mejl varje dag för att vara så tillgänglig som möjligt. Jag var själv endast bortrest några dagar under en period då många andra också hade semester. Eftersom...
Proffsig, hjälpsam & svarar alltid snabbt.
Professionell och välvilligt inställd både vid visningstillfället och kontraktsskrivningen och mån om att ge en bra upplevelse genom hela affären.
Very responsive and very much available for any questions or inquiry.
Engagerad mäklare. Jag köpte lägenhet
Bra kommunikation, bra information
Jag är mycket nöjd med Emma som mäklare vid försäljningen av min bostad på Kronobergsgatan. Hon var professionell, lyhörd och höll mig uppdaterad genom hela processen. Mina förväntningar var höga men Emma överträffade dem, både i marknadsföringen och i hanteringen av visningar och budgivning. En trygg och smidig affär från start till mål, jag rekommenderar henne varmt!
Vi är jättenöjda med Emma! Hon var lyhörd och kommunikativ vilket fick oss säljare att känna oss trygga!
Väldigt hjälpsam och positiv. Framstod som väldigt erfaren och kunnig.