Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen

Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-09. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 439 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har haft 69 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

439 omdömen om Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Sedan starten hos Reco 2016
Mia Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Rågberg fd Hjalmarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
Fredhäll

Hon håller sig till sanningen och ger hellre lite negativ prognos än att ge falska förhoppningar vilket ger trygghet och tillit! Sen är hon alltid snabb att svara och sköter allt väldigt proffesionellt.

Einar K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Rågberg fd Hjalmarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
Fredhäll

Bra och snabb kommunikation där Emma varit tillgänglig när man behöver nå henne. Överlag en tydlig process och vi är mycket nöjda med att ha köpt lägenhet genom Emma!

Johanna B
Fredhäll

Emma hjälpte oss att få till en snabb process och det slutpris vi satt upp som mål. Alltid engagerad, förtroendeingivande och det märktes att hon har bra koll på området! Rekommenderar absolut Emma som mäklare!

Josefine S
Fredhäll

Otroligt duktig mäklare som höll mig uppdaterad under hela processen. Har både köpt och sålt med Emma och varit både en nöjd köpare och en nöjd säljare. Kan varmt rekommendera Emma

Lucas K
Fredhäll

Väldigt duktig, engagerad och proffsig mäklare

Hugo E
Kungsholmen

Emma är mycket trevlig och såg till att det blev en affär trots att omständigheterna sannolikt hade kunnat innebära att det inte skulle ha blivit något för min del. Jätte duktig och trevlig mäklare!

Inna E
Kungsholmen

Emma gjorde sitt yttersta för att sälja min lägenhet på Fridhemsplan och vi fick till en lyckad affär trots en skakig bostadsmarknad till slut. Emma höll mig uppdaterad under hela processen, var engagerad, lyhörd, positivt inställd och lätt att nå. Emma har jättebra koll på Kungsholmen vilket jag tyckte var viktigt. Stort tack för all hjälp!

Maja K
Fredhäll

Jag sålde min lägenhet via Emma och jag är väldigt nöjd med mitt beslut! Hon är grym på området, kommunikativ och håller en uppdaterad genom hela processen, och ser alltid möjligheter för att få till en bra försäljning. Rekommenderar verkligen Emma om du ska sälja i Fredhäll!

Svar från Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Tack Maja för ett fint omdöme och det är alltid så roligt med återkommande kunder, tack för att du kontaktade mig igen så jag fick förmedla din fina lägenhet! :)

Kerstin M
Marieberg

Professionell, påläst, tog reda på det jag ville ha svar på. Ordnade också en extravisning snabbt och smidigt, vilket jag uppskattade mycket.

Svar från Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Tack snälla för din Reco och vad bra att du uppskattade det! :) Grattis till en fin lägenhet!

Fernando D
Fredhäll

Helt ok men lite väl hetsig. Verkar kunnig och driftig men inte så lyssnande.

Svar från Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Tack för er Reco och för feedbacken! Säljaren ville snabba på och skriva kontrakt samma dag då budgivningen var klar medan ni ville vänta en dag, vilket vi såklart förstår då ni hade en liten bit att åka. Jag som mäklare försöker såklart få till det enligt bådas önskemål samtidigt som det också är säljaren som bestämmer när hon vill sälja och till vem. Men nu fick vi ihop det bra ändå då hon tillsist valde att vänta in er enligt önskemål och som ni skrev till mig var ni mycket tacksamma för det. Grattis till en fin lägenhet! :)