Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen

Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-09. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 505 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har haft 88 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-09 - 2024-08

505 omdömen om Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Sedan starten hos Reco 2016
August Per Arnold A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Rågberg fd Hjalmarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
Fredhäll

Emma var trevlig, kunnig och pragmatisk. Rekommenderar!

Christian K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Rågberg fd Hjalmarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
Kungsholmen

Väldigt duktig och kompetent, med mkt erfarenhet. Känns trygg och vet exakt hur hon ska jobba för att få till det bästa för alla.

Ann-Britt E
Fredhäll

Emma har ett professionellt bemötande. Emma har varit lyhörd för våra önskemål, erbjudit visningar och även lyckats ordna visningar på kommande objekt. Emma har snabbt svarat på mejl eller sms då vi haft frågor både till henne eller till säljaren. Önskar henne stort lycka till i det fortsatta arbetet som mäklare!

Ellen G
Fredhäll

Jag fick ett väldigt bra intryck av Emma - påläst, proffsig och engagerad från visning till köp av lägenhet. Kan varmt rekommendera!

Gabriel S
Fredhäll

Professionellt och trevligt bemötande. Uppfyllde mina förväntningar av en aktiv och bra dialog. Är supernöjd!

Lili Ellen Jade A
Fredhäll

Väldigt bra bemötande, snabb och tydlig kommunikation!

Simon L
Fredhäll

Väldigt trevlig och duktig mäklare. Har varit på flera visningar och träffat flera mäklare innan jag träffade Emma. Tycker verkligen att hon sticker ut på ett positivt sätt. Det bästa var att hon var lätta att få tag i och svarade alltid på alla min frågor för att känna mig trygg. När det blir dags att sälj så kommer jag kontakta Emma för då vet jag att jag får någon som är engagerad. Kan varmt rekommendera henne och Svensk fastighetsförmedling!

Sofie N
Fredhäll

Duktig, snabb, god lokalkännedom.

Eric L
Fredhäll

Emma var otroligt smidig att ha att göra med vid köp av bostad. Hon svarade på våra frågor om lägenheten och föreningen via kontakter med styrelsen och lägenhetsinnehavarna samt var flexibel och tillgänglig i syfte att snabbt komma till kontraktsskrivning efter vunnen budgivning.

Alexander S
Fredhäll

Vi kände oss trygga med Emma från start och är väldigt nöjda med försäljningen av vår lägenhet. Vi behövde en snabb försäljning till rätt pris vilket Emma löste med bra resultat som var över förväntan.