Strukturerad, trevlig och professionell
Robert Radev
Robert Radev är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
.Robert Radev har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Robert Radev har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.9. Robert Radev har haft 7 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
81 omdömen om Robert Radev
Kunnig mäklare som man känner sig trygg med.
Robert gjorde så att försäljningen av vår lägenhet var en snabb, smidig, okomplicerad och allmänt trevlig process! Bästa mäklaren!
Robert är vänlig och saklig, Han följde upp vad vi kom övens om. Tillförlitlig och förtroendeingivande.
Väldigt lugn och tydlig. Var alltid snabb med återkoppling och flexibel. Jag kände mig väldigt trygg i min försäljning och är jättenöjd med Robert!
Vi önskade en snabb och smidig försäljning genom en professionell mäklare! Och det fick vi. Vi är jättenöjda med Roberts insats.
Very professional, knowledgeable and human, he supported my situation and helped a lot
Robert har ett mycket bra bemötande. Han är noggrann och mycket kunnig i det han gör. Vi kände oss väldigt väl omhändertagna och trygga med Robert. Han är en mycket skicklig mäklare och en bra person. Den bästa mäklare vi stött på genom åren. Per-Erik
Bra, seriös och lyhörd mäklare. Vi är mycket nöjda med Roberts insatser.
Robert är en väldigt ödmjuk och lyhörd person som ser till både säljaren och köparens intressen, flexibel för personliga visningar och ger även råd och stöd efter försäljning med efterföljande bostadsköp.