Driven mäklare som ser till att saker blir gjorda.
Per Illner
Per Illner är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
.Per Illner har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Per Illner har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 531 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Illner har haft 47 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
531 omdömen om Per Illner
Stort tack för recon och att jag fått hjälpa till =)
Mäklaren var mycket proffsig, kände en trygghet, var i goda händer. Blev ej nöjd med slutpriset men det hade ingenting med mäklaren att göra, han gjorde sitt jobb med de förutsättningar som fanns. Kan varmt rekommendera Per Illner, proffsig, lugn och ganska kul!
Tack för ett bra samarbete. Tät kontakt under flera månader men nu kan du äntligen flytta till Stockholm. Tack för allt 🙌
Per var trevlig, hjälpsam, förtroendegivande, trygg och tillgänglig under hela processen! Kan varmt rekommendera honom.
Stort grattis till köpet och tack för recon 🙏
Alltid glad och trevlig. Uppmuntrande. Han var rak och saklig, inga förhoppningar på stora pengar, men i slutändan blev det mer än vi trodde. Skulle rekommendera honom om vi hade vänner som skulle sälja.
Tack för att jag fått hjälpa er 🙏 O tack för Recon 👍
Trevlig och kunnig och engagerad
Tack för recon och stort grattis till lägenheten.
Jag kontaktade Per pga av mitt intresse för den aktuella lägenheten. En visning bokades in och jag blev mycket intresserad. Per frågade om min situation och kunde matcha mina behov. Han var lyhörd och flexibel. Per förde samman mig med säljaren och gick igenom all formalia på ett lugnt och tydligt sätt. Han kunde även sälja min nuvarande lägenhet. Så här långt har det fungerat bra. Jag är mycket nöjd med Per som mäklare och rekommenderar honom till andra köpare och säljare
Stort tack för bra samarbete 😀👌 och tack för Recon
Per är handlingskraftig och flexibel. Han förklarar tydligt vad som gäller för säljare och köpare. Håller god ordning på hela försäljningsprocessen. Han är lyhörd för krav och synpunkter. När Per söker efter rätt köpare blir urvalet lättare och tryggheten större genom enskild visning. Istället för att ett flertal nyfikna grannar anmäler sig men inte vill bjuda på lägenheten.
Det blev bra 👍 kul att du är nöjd. Tack för allt 🙏
Han visade prov på att göra mej & dottern lugna & trygga när vi köpte våran lägenhet. Han är kvick i vändningarna, kanske lite stressad ibland som oss alla. Han var en toppenmäjlare.
tack för recon men framförallt stort grattis till er lägenhet.
En driven mäklare med bra service. Dock kändes sista prisjusteringen lite sur.
Stort grattis till lägenheten kommer blir toppen för er och tack för recon.
Mycket bra, snabb och smidig affär.
Tack för recon men framförallt stort tack för att jag fått hjälpa er =)