Trevlig och tillmötesgående. Tillgänglig och svarar snabbt
Petra Torgilsman
Petra Torgilsman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
.Petra Torgilsman har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Petra Torgilsman har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.8. Petra Torgilsman har haft 21 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
168 omdömen om Petra Torgilsman
Förtroendeingivande, tillgänglig för frågor och tillmötesgående.
Tack Sara! och stort lycka till med ert nya hus och drömboende!
Petra löste så att vi både kunde köpa och sälja samtidigt och väldigt smidigt. Kommunikationen under hela processen var frekvent och tydlig så vi hängde med i svängarna trots många involverade parter.
Hej Thomas! Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Så glad att vi tillsammans gjorde så att era förutsättningar för att köpa ert drömboende förverkligades!
Banade väg för köpet av vårat första hus. Superbra. Mänskligt och genuint intryck
Tack Tom för att du tog dig tid att svara och stort lycka till med ert nya, första, mysiga hus!
Inget att klaga på, allt flöt på fint!
Tack, och stort lycka till med ert nya hus! Säker på att ni kommer trivas så bra!
Kunnig, trevlig och hjälpsam. Allt vi hade kunna önska oss vid vårt köp och mer!
Tack för att du tog dig tid att svara och stort lycka till med ert nya fina hus!
Professionellt mäklande och god lyhördhet. Petra är lätt att kommunicera med och tog våra något säregna önskemål på allvar, vilket gav ett lyckat slutresultat!
Tack för de fina orden! Och tack för förtroendet att hjälpa till att sälja ert fina hus!
Kunnig och professionell med ett jordat bemötande. Petra är lyhörd och ger samtidigt tydlig info om fördelar och risker gällande försäljningens olika delmoment och beslut.
Tack för att du tog dig tid att svara! och tack för förtroendet och det fina samarbetet vi hade runt er försäljning av ert fina hus!
Petra hade ett trevligt bemötande. Hon var informativ och påläst.
Tack Sandra för att du tog dig tid att skriva! Och stort lycka till i ert nya hus, är glad för er skull och det kommer bli toppen!
Väldigt trevlig, lyhörd, professionell och inget ett mycket kompetent intryck. Mycket bra på att ge information och man känner sig trygg med processen.
Tack Annika för dina fina ord! Lycka till med ert nya boende, kommer bli så bra!