Teodor har varit mycket kommunikativ och lösningsorienterad genom hela processen. Vi uppskattar den relativt snabba försäljningen samt det professionella och engagerade bemötandet. Teodor har varit tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och bidragit till en smidig affär från start till mål!
Teodor Ringdahl
Teodor Ringdahl är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
.Teodor Ringdahl har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Teodor Ringdahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.9. Teodor Ringdahl har haft 15 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
27 omdömen om Teodor Ringdahl
Mycket trevlig och tryggt bemötande
Teodor var mycket professionell, noggrann och engagerad genom hela processen. Kommunikation fungerade utmärkt – jag fick alltid snabba och tydliga svar på mina frågor. Han höll mig väl informerad, var lätt att få tag på och såg till att allt sköttes smidigt och korrekt. Jag kände mig trygg genom hela affären och kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Hej Erik! Stort tack för ett mycket fint omdöme! Det här gjorde vi hur bra som helst. Stort grattis till ditt nya, det kommer också bli galant! MvH Teo Ringdahl
Väldigt nöjda med försäljningen av vår lägenhet.
Hej Adina! Väldigt roligt att läsa! Det här gjorde vi bra :) Ha det så bra så ses vi senare i sommar! /Teo Ringdahl
Han är väldigt mån om att göra en bra affär för alla. Han är väldigt trevlig och tillmötesgående. Skulle rekomendera Teodor som mäklare om man vill sälja eller köpa bostad.
Hej Sabine! Stort tack för dom fina orden och rekommendationen! Kul att det jag försöker göra speglar verkligheten :) Stort grattis till ett jättefint hus så ses vi senare vid inflytt! /Teodor Ringdahl
Proffsig och extremt serviceinriktad.
Hej Andreas! Det var extremt trevligt att jobba med er! Stort grattis till en lyckad bostadsaffär! /Teo Ringdahl
Min upplevelse är att vi fick ett mycket proffsigt bemötande, där våra önskemål blev väl omhändertagna. Kan varmt rekommendera Teodor!
Hej Helen! Stort tack för ert förtroende och ett väldigt fint reco! Vi ses senare i sommar! Mvh Teo Ringdahl
Jag är otroligt nöjd! Vi har sedan första mötet gemensamt bollat hur vi ska agera i varje beslut, så jag har känt mig supertrygg i varje steg vi tagit kring försäljningen. Han har varit väldigt tydlig i kommunikationen till mig som säljare, så jag har känt mig inkluderad hela vägen i processen.
Hej Elvira! Tusen tack för ett väldigt fint reco! Kul att du kände att vi jobbade som ett team. Det är meningen! :) Stort grattis till en lyckad affär så ses vi senare i sommar! /Teodor Ringdahl
Bra och proffesionellt bemötande. Snabb och tillmötesgående med blick för vårt behov och krav.
Hej! Stort tack för ditt reco Ulf. Det betyder väldigt mycket. Tack själva för en smidig och god affär. Stort grattis till en fin lägenhet som passar era behov utmärkt! /Teodor Ringdahl
Duktig på att få till en affär i en ogynnsam marknad
Hej Niklas! Stort tack för ett väldigt fint reco! Tack själv för smidig och snabb återkoppling när det behövdes. Ha en trevlig dag! /Teodor Ringdahl