Torsten Karlsson

Torsten Karlsson

Torsten Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Torsten Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-04. Torsten Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 219 omdömen med ett betyg på 4.6. Torsten Karlsson har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

219 omdömen om Torsten Karlsson

Sedan starten hos Reco 2016
Andreas G
Köpte sitt hus med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Jursla

Supermäklare som blandar sin humor och sin sälj på ett kanonsätt, vilken gör hela affären till en riktigt bra upplevelse.

Svar från Torsten Karlsson

Det var kul att få hjälpa er till er första villa. Här kommer ni trivas. Tack för omdömet!

Torbjörn S
Sålde sitt hus med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Jursla

Mycket bra .Bra kontakt under försäljning.God kontroll över allt som tillhör försäljningen.Samt lätt att skämta med.

Svar från Torsten Karlsson

Tack för det festliga omdömet Torbjörn! Vi har verkligen haft en både produktiv och gemytlig kontakt för både ert köp och er försäljning. Kul att vi t.o.m. fick er villa såld före visning så ni kan fira jul i lugn och ro. /Torsten

Bernth J
Hallberga

Hitills bara bra erfarenheter Torsten Karlsson.

Svar från Torsten Karlsson

Tack för det, Bernth, och för förtroendet att hjälpa er med er försäljning.

Elmir K
Norrköping

Torsten gjorde ett bra jobb! Trevlig och lättillgänglig.

Svar från Torsten Karlsson

Tack Elmir. Lycka till med ert stora projekt!

Rasmus P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Strömmen

Mycket duktig och kunnig, påläst om lägenheten, området och allt annat man vill veta. Rekommenderar!

Svar från Torsten Karlsson

Tack för det, Rasmus. Lycka till i er nya fina bostad!

Jesper M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Strömmen

Bra och information bra Bra tips

Svar från Torsten Karlsson

Tack för omdömet och ett bra samarbete.

Jan A
Sålde sin stuga med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Åselstad

Väldig trevlig, lättsam, förklarade allting på ett enkelt och lättförståeligt sätt hur allting skulle gå till väga. Intresserad och även tar hänsyn till kundens önskemål och frågor. Förväntningar var att få det sålt under hösten. Mäklaren visade stor kunnighet, erfarenhet, stort intresse, arbetsglädje inom sitt yrke. Mycket stresstålig. "Rätt man på rätt plats".

Svar från Torsten Karlsson

Tack för det fina omdömet och tack för ett fint samarbete!

Eric G
Söderköping

Som förstagångsköpare kände vi trygghet och vi fick bra svar på de frågor vi hade!

Svar från Torsten Karlsson

Grattis till er charmiga nya villa! Tack för omdömet.

Katarina G

Mycket drivande och hjälpsam vid försäljning av ett dödsbo där vi inte själva hade så mycket möjlighet att vara på plats och ordna med saker, såsom att få fram uppgifter om fastigheten, anlita firma som röjde i trädgården och fixa med saker inför fotografering och visning. Stort engagemang, lättillgänglig och trevligt bemötande.

Torsten K gillar detta
Svar från Torsten Karlsson

Tack för ditt fina omdöme, Katarina. Det var tajt med tid för att hinna bli klara för visning till midsommarhelgen, men med gemensamma ansträngningar lyckades vi över förväntan. Tack för samarbetet.

Rickard L
Pryssgården

Proffsig och kunnig! Gav inte upp i första taget, gav det lilla extra, .

Svar från Torsten Karlsson

Tack för de fina orden Rickard.