Enligt vadjag förvarade mej. Bra info och återkoppling.
Joel Andersson
Joel Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro
.Joel Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Joel Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 88 omdömen med ett betyg på 4.7. Joel Andersson har haft 36 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
88 omdömen om Joel Andersson
Saklig, engagerande, trevlig.
Joel är tillmötesgående och flexibel. Vi kände oss väldigt trygga i samarbetet och fick snabbt svar på frågor och funderingar. Hundra procent nöjda!
Trevlig och hjälpsam. Försöker tillgodose våra önskemål.
Trevlig! Kanske önskat lite snabbare återkoppling när han lovat höra av sig.
En trevlig mäklare som genomförde sitt uppdrag mycket bra!
Jag är nöjd med hur Joel informerat och bemött mig vid de tillfällen vi haft kontakt. Han har varit trevlig och förklarat saker, jag inte förstått, på ett fint sätt. Mvh Maria Sundlöf
Jag måste säga att jag är otroligt imponerad av Joel som mäklare! Han har verkligen visat sig vara en professionell, pålitlig och engagerad person som verkligen gör allt för att hjälpa sina klienter. Joel har en fantastisk förmåga att lyssna på vad du som köpare eller säljare vill ha och han arbetar hårt för att hitta en lösning som passar just dig. Han är också mycket kunnig inom sitt område och har alltid varit tillgänglig för att svara på mina frågor och funderingar. Jag har verkligen känt mig trygg och nöjd med...
Trevlig, svarar snabbt på alla frågor, köpet av lägenheten gick snabbt och enkelt
Trevlig och positiv. Koll på läget. Kunde sin sak. Rekommenderas.