Angela Eriksson

Angela Eriksson

Angela Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Angela Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Angela Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 415 omdömen med ett betyg på 4.9. Angela Eriksson har haft 44 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

415 omdömen om Angela Eriksson

Sedan starten hos Reco 2017
Mattias S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Kviberg

Vi valde Angela på grund av att hon kändes förtroendeingivande, ärlig, och seriös vid vårt första möte. Hon tog sig tid så inget kändes stressigt. Under hela säljprocessen var hon lyhörd och anpassade sig efter våra önskemål, samtidigt som vi fick relevanta rekommendationer när det behövdes.

Christopher Daniel C
Kviberg

Jag hade en mycket bra erfarenhet då Angela har kommunicerat klart och tydligt med mig hela vägen igenom. Det blev en smidig sälj process och jag kan starkt rekommendera att välja Angela som er mäklare.

Helen S
Furulund

Angela har varit en klippa i min försäljnings resa. Proffesionellt engagemang och enormt driven. Hon har alltid varit tillgänglig med återkopplingar till och med midsommar, förmedlade hon säljare och köpare emellan. Jag kan tryggt rekommendera denna superkvinna….känslan att vara omhändertagen och vara i trygga händer i en försäljning är överväldigande. /Helen S

Kevin Weimar F
Köpte sitt hus med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Göteborg

Effektiv, tydlig och nogrann! Tack!!

Larry M
Utby

Angela var alltid mycket tillgänglig, engagerad och visade en stark områdeskännedom genom hela processen. Hon levererade ett helhetspaket som är svårt att överträffa – från första kontakt till avslutad affär. Som förstagångssäljare kände vi oss trygga hela vägen. Vi fick allt stöd vi behövde samt tydlig och värdefull vägledning, särskilt i en utmanande marknad. Det är svårt att fullt ut beskriva hur nöjd jag är med Angela som mäklare – hennes professionalism, engagemang och resultat överträffade verkligen våra förväntningar.

Anna G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Kviberg

Angela är proffsig, kunnig och återkopplar alltid snabbt, det känns seriöst och tryggt som köpare

Bente O
Kviberg

En både proffsig och engagerad mäklare som är lätt att samarbeta med. Uppskattade den fotograf som Angela arbetar tillsammans med. Väldigt fina foton men också en behaglig person att släppa in i sitt hem.

Per Erik G
Kviberg

Bra och tydligt bemötande. Levde väl upp till mina förväntningar. Mycket engagerande och hjälpsam.

Katrine A
Partille

Professionellt, effektivt och väldigt välkomnande. Den läskiga processen av att flytta hemifrån blev mindre skrämmande tack vare Angela!

Thomas K
Björndammsterrassen

Trevlig och ganska snabb att svara. Hjälpsam med att ta emot våra bud samt gav oss betänketid när vi bad om det. Förklarade kontrakt och övriga handlingar noggrant.