Isaac Ulvenå

Isaac Ulvenå

Isaac Ulvenå är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm

Isaac Ulvenå har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. Isaac Ulvenå har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.9. Isaac Ulvenå har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

34 omdömen om Isaac Ulvenå

Sedan starten hos Reco 2024
Karim C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Isaac Ulvenå en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Hammarby Sjöstad

Allt gick mycket smidigt och enkelt!

Gloria F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Isaac Ulvenå en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Stockholm

Isaac var mycket proaktiv och professionell, höll oss alltid uppdaterade och gav oss tips om hur vi kunde göra vår försäljningsprocess smidig och effektiv.

Per C
Hammarby Sjöstad

Isaac har varit fantastiskt att samarbeta med. Stort engagemang, tillgänglig och personlig hela vägen. Han har tagit uppdraget på största allvar och varit proaktiv. Jag ser att han lagt både tid och energi utöver vad jag förväntade mig. Jag kan bara ge honom mitt bästa omdöme.

Mattias A
Södermalm

Jag var spekulant på en bostad som Isaac förmedlade och fick en privat visning. Jag spenderade en och en halv timme i bostaden och Isaac var väldigt tillmötesgående och svarade på alla frågor vilket i slutändan ledde till ett tryggt köp. Vid kontraktsskrivningen var Isaac väldigt informativ och gick noggrant igenom alla delar av avtalet på ett föredömligt vis. Ur mitt perspektiv som köpare fick jag en mycket positiv upplevelse.

Agneta S
Katarina

Jag har själv inte varit i kontakt med mäklaren utan försäljning via fullmakt. Men allt har gått bra och jag är nöjd!

Joel P
Katarina

Nåbar och tillmötesgående för våra behov, fick till ett bra slutpris på en tuff marknad

Anneli H
Södermalm

Tillgänglig och väldigt behjälplig. Trovärdigt intryck och hjälpte oss med en lyckad försäljning. Rekommendera verkligen Issac.

Nurlijane A

Jag har bra erfarenhet av Isaac Ulvenå

Kenan J
Hammarby Sjöstad

Fantastisk arbete med försäljningen av vår bostad. Professionalism, engagemang och expertis har verkligen gjort hela processen smidig och stressfri. Du har varit tillgänglig och hjälpsam genom hela resan, och jag uppskattar verkligen din förmåga att kommunicera tydligt och hålla mig informerad.

Anisa J
Hammarby Sjöstad

En mäklare på hugget som fångar kunden snabbt och effektivt utan att vara påträngande.