Stefan Larsson

Stefan Larsson

Stefan Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Stefan Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2011-03. Stefan Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.9. Stefan Larsson har haft 20 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

115 omdömen om Stefan Larsson

Sedan starten hos Reco 2016
Johanna H
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Brevik

Med ett trevligt tryggt och engagerat förhållningssätt lotsade Stefan oss genom denna affär. Vi är mycket nöjda med bemötandet och stödet under köpprocessen. Jag kan varmt rekommendera Stefans tjänster.

Agneta L
Skälsätra

Klok och tydlig. Förefaller mkt erfaren. Behöver tänka på att kunden inte alltid är lika erfaren på fastighetsaffärer ibland dock. Jag är annars mkt nöjd.

Marcell K
Fornudden

Trevlig, lugn och tillgänglig. Lösningsorienterad

Catrin Margareta S
Sålde sitt hus med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Fornudden

Stefan är väldigt trevlig. Har inte haft jätte mkt kontakt men han fick huset sålt. Han pushad mig lite och jag kanske inte var den ödmjukaste alltid. Men syven om sist så blev hela försäljning riktigt bra med liten effort från min sida. Det har jag Stefan att tacka för.

Marie L
Trollbäcken

Proffsig, erfaren och engagerad.

Jill W
Sofieberg

Stefan är en väldigt duktig och erfaren mäklare! Han är väldigt ödmjuk och fin i sitt bemötande

Angelina S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö Strand

Stefan är väldigt trevlig och kompetent. Tack för en snabb och smidig affär!

Mats B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö Strand

Stefan har varit väldigt engagerad och tillgänglig från första stund. Gett bra riktningar för processen från början till slut och lyhörd för våra önskemål.

Jerry M
Lindalen

Stefan Larsson är en lugn, proffsig och lyhörd mäklare med stor kunskap och förståelse. Han har hjälp mig vid ett flertal försäljningar. Rekommenderas varmt! //Jerry Millgård

Malin L
Farmarstigen

Jag upplever Stefan som professionell, kompetent och engagerad. Han har ett trevligt bemötande och motsvarar alla förväntningar man kan ha på en mäklare.