Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

• BadgeSevenYears
4.8

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö! Tyresö växer! Hit kommer både familjer från Stockholms innerstad som vill flytta närmare naturen och familjer som flyttar till storsta'n från övriga delar i Sverige. Här finns också alla slags bostäder och vi på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar bostadsrätter, fritidshus...

534 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Sedan starten hos Reco 2016

Jannicke R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Sandberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Christian vill att bostadsköpet ska bli rätt för båda parter och med hjälp av honom blev affären enkel och trygg.

Marcus P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Victor har ett stort engagemang och är tydlig i kommunikationen. Trots en tuff marknad lyckades han hitta en lämplig köpare och styra ihop en bra affär. Rekommenderar!

Peter B
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Bra, ärlig och målmedveten. Bra försäljning! Bra jobbat Svensk Fastighetsförmedling!

Tommy B
Köpte sitt hus med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Trevlig och skön snubbe, bra koll på Tyresö!

Jonny J
Sålde sitt hus med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Engagemang som gör att man verkligen känner sig trygg. Full info hela tiden.

Sofia Linnea B
Skrev om Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Den värsta mäklaren jag någonsin haft att göra med faktiskt. Jag och min sambo vann budgivningen på ett radhus som Jesper förmedlade. Vi ville göra en egen besiktning då den besiktningen som fanns var gjord av en enskild firma som överhuvudtaget inte var erkänd och som lika gärna kunde gå i konkurs imorgon. Dessutom var vinden, som angavs som en riskkonstruktion, inte ens besiktigad. Fullt rimligt och nödvändigt att göra en egen besiktning med andra ord. Jag och min sambo var dock tydliga med att vi ändå ville skriva kontrakt...

Svar från Jesper Danielsson

Tråkigt att du hade en dålig upplevelse i samband med budgivningen av bostaden, vi är stolta över våra kundrelationer och har hittills bara fått bra recensioner. Tyvärr fanns det fler budgivare på den bostad ni var intresserad av, som i slutändan uppfyllde säljarnas krav på en snabb affär vilket de valde att gå vidare med.

Mats Olof E
Öringe

Ett bra stöd genom hela processen.

Daniel A
Tyresö

Jesper är mycket professionell. Han visar stort engagemang och arbetar outtröttligt för att leva upp till förväntningarna. Alltid återkoppling och alltid tillgänglig. Jag är mycket nöjd med hur försäljningen har genomförts. Tack Jesper!

Helena H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Bra på alla sätt, vi är nöjda.

Emma K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Trevlig och kunnig mäklare som hade överseende för missuppfattningar gällande lån från banken. Det vart däremot en del missförstånd under tiden han var på semester där jag fick motsägande information samt att banken inte fick informationen som de behövde för att slutföra sin roll.

Helene K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Hjälpsam trevlig förklarar bra hur en icke datanörd ska betala till HSB. En kul och glad kille

Maria W
Tyresö

Bra och professionellt bemötande i köp, och nu även försäljning av min lägenhet.

Linda H
Tyresö

Engagerad och tillgänglig. Lyssnade bra till våra behov och önskemål.

Larissa T
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Trollbäcken

Stefan är en otroligt kunnig, professionell och trevlig mäklare. Vi fick fortlöpande uppdatering och hade bra kommunikation, vid frågor fick vi jättesnabb återkoppling. Allt var genomtänkt och väl förberett. Från början till slut kändes det tryggt att göra en affär genom Stefan. En mäklare att lita på!

Richard P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hans Sommerville en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö Strand

Trevlig, seriös och lätt att få tag i.

Eva M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hans Sommerville en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö Strand

Korrekt och höll oss väl informerade.

Svar från Hans Sommerville

Stort tack för ditt fina omdöme!

Magnus W
Tyresö

En snabb och effektiv mäklare, enkel att ha och göra med. Kan varmt rekommendera Jesper som mäklare

Christina B
Centrala Tyresö

Superduktig mäklare med lång erfarenhet. Engagerad och kunnig. Har verkligen funnits där och haft en positiv inställning. Kan starkt rekommenderas.

Svar från Hans Sommerville

Stort tack Christina för ditt fina omdöme!

Mikael H
Centrala Tyresö

Jättenöjd med Hans. Mer än bara det praktiska och fix kring kontrakt så fick man en personlig kontakt och stor dos av sympati i stressen som bostadsköp kan innebära.

Svar från Hans Sommerville

Stort tack Mikael för ditt fina omdöme!

Johan L

Trevlig, tydlig och transparent

Mikael H
Tyresö

Supervänlig och hårt arbetande med ett rejält helhetsgrepp på försäljningen från början till slut!

Ann-Marie J
Tyresö

Mycket trevlig och glad person, lätt att konversera med. Allt kändes så enkelt och tryggt. När jag var nervös så kunde han lugna under försäljningen. Allt gick som smort. Upplevde inga som helst krångligheter eller svårigheter. Kan verkligen rekommendera Jesper.

Veronica A
Köpte sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Mycket professionell och förtroendeingivande mäklare som ger tydlig information

Svar från Victor Sarocchi

Tack för ditt omdöme Veronica! Hoppas ni kommer trivas bra i ert nya hus.

Tommy Elner P
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

En mycket bra mäklare som man har lätt att samarbeta med. En mycket bra avslutning

Annelie J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö Centrum

så trevlig och kunnig , skulle jag sälja så skulle jag kontakta Stefan ,⭐️

Lena H
Centrala Tyresö

Mycket trevligt bemötande! Vi har tidigare erfarenhet av Svenska Fastighetsförmedling och vet att de alltid lever upp till våra förväntningar. Snabb kontakt, ordnade med förhandsvisning, saklig information och lagom personligt, inte övertalande för då blir jag misstänksam. Snabb och bra återkoppling inför köpet. Återkommer alltid snabbt vid eventuella frågor.

Micke S
Tyresö

Mycket bra bemötande och samarbete.

Svar från Victor Sarocchi

Tack för ditt omdöme Micke! Hoppas ni kommer trivas bra i ert nya boende!

Elise S
Tyresö

Väldigt engagerad, lyhörd och närvarande mäklare, som gjorde vårt husköp/sälj oerhört smidigt!

Svar från Victor Sarocchi

Tack för ditt omdöme Elise! Hoppas ni kommer trivas bra i ert nya boende!

Cecilia Anna-maria G
Tyresö

Trevlig och driftig. Lätt att få tag på.

Svar från Victor Sarocchi

Tack för ditt omdöme Cecilia! Hoppas ni kommer trivas bra i ert nya boende!

Carolina R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Sandberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Trevlig, hjälpsam och serviceinriktad.

Alexandra C
Krusboda

Vi upplevde Victor som påläst, tydlig och ärlig. Det kändes tryggt att köpa sitt första hus av honom.

Svar från Victor Sarocchi

Tack för ditt omdöme Alexandra!

Christina L
Krusboda

Mycket trevlig och tydlig, förtroende ingivande. God kännedom om marknaden. Lätt att prata med och snabb med återkoppling. Rekommenderar varmt

Svar från Victor Sarocchi

Stort tack för ditt fina omdöme Christina! Mycket roligt att få hjälpa dig genom försäljningen. Lycka till med ditt nya boende!

Linda B
Tyresö

Lyhörd, proffsig och trevlig mäklare. Rekommenderas!

Viktor A
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Sandberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Christian visar ett stort engagemang och vägledde oss med saker hand genom hela processen.

Rasti A
Bergfoten

Victor har varit väldigt lyhörd och engagerad genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor, snabb på att återkoppla.

Svar från Victor Sarocchi

Tack för ditt fina omdöme Rasti!

Anna N
Tyresö

Fick bra servic hjälp att sälja min lägenhet utan att behöva sälja med hjälp utav hemnet snabbt smidigt

Thomas M
Centrala Tyresö

Trevligt och proffesionellt bemötande, bra återkoppling

Svar från Hans Sommerville

Tack Thomas för det fina omdömet!

Lars-Erik R
Centrala Tyresö

Väl bemött och omhändertagen under hela processen av både Hans och Svensk Fastighetsförmedling, från visning till köp. Vi har haft en öppen kommunikation, bra uppföljning på alla frågor och fina insatser för att täcka behoven jag haft som köpare. Det har bara varit en positiv upplevelse och har känts tryggt. Kan absolut rekommendera både Hans och Svensk Fastighetsförmedling, jag kommer återkomma för framtida affärer!

Svar från Hans Sommerville

Stort tack Lars-Erik för det fina omdömet, det uppskattar jag verkligen!

Lena B
Tyresö

Jesper är väldigt trevlig och jag upplever honom som trygg och kunnig. Försäljningen gick snabbt och med ett resultat som överträffade mina förväntningar.

Bossa K
Tyresö

Hej det gick fort. Och jag är nöjd!!!!

Cerika L
Tyresö

Jesper har under min lägenhets affär varit engagerad och tillmötesgående och kunnat svara på mina undringar och frågor snabbt . Ser ut som att vi fortsatt kommer att kunna kommunicera och jobba ihop under resten av min lägenhets affär. Med vänlig hälsning, Cerika

Rosanna Q
Tyresö

Är så nöjd med Jesper som mäklare. Han var en klippa och en trygghet i vårat projekt att sälja vårat radhus. Jesper är alltid ärlig, vilket vi uppskattade otroligt mycket. Vi kände oss hörde och sedda genom hela processen. Tack! Skulle vi någonsin sälja igen är Jesper ett solklart val!

Helene K
Tyresö

Jesper är mycket trevlig och inlyssnande. Han var alltigenom professionell i sitt bemötande. En mäklare som Inger förtroende för både säljare och köpare! Jag rekommenderar honom varmt.

Nathalie S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Centrala Tyresö

Tycker vi har blivit bemöta bra av Torbjörn från att vi var på visningen till att vi skrev överlåtelseavtal.

Noa B
Tyresö

Hela processen gick väldigt bra. Fick det hjälpen jag behövande, allt var tydligt!

Svar från Victor Sarocchi

Tack för ditt omdöme Noa! Hoppas du kommer trivas bra!

Magnus E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Centrala Tyresö

Torbjörn är ett superproffs. Väldigt bra bemötande, lätt att diskutera med och bra på att återkoppla.

Anette M
Tyresö

Jag har blivit väldigt bra bemött. Torbjörn har verkligen gjort allt vad han har kunnat. Jag har hela tiden fått snabb återkoppling och information om läget och vad som händer.

Joakim S
Tyresö

Mycket bra bemötande mycket bra information duktig att svara

Staffan W
Sålde sitt hus med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Skälsätra

Har väldigt stort förtroende för Stefan, mångårig erfarenhet och kunskap. Stor trygghet.

Lena L
Tyresö

Christian har hela tiden varit engagerad och skött sitt uppdrag på bästa sätt. Han har sett till att jag fått vad jag ville för min fastighet trots tuffa omständigheter Jag kan varmt rekommendera honom till andra