Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

• BadgeTenYears
4.8

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö! Tyresö växer! Hit kommer både familjer från Stockholms innerstad som vill flytta närmare naturen och familjer som flyttar till storsta'n från övriga delar i Sverige. Här finns också alla slags bostäder och vi på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar bostadsrätter, fritidshus...

852 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Sedan starten hos Reco 2016

Flonora B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Erfarenhet av bostadsköp var bra.

Michael S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Mycket positiv upplevelse! Kunnig, rak och tydlig, med humor och värme. Fin affär!

Christer B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Hej, Victor tog omhand om oss påsett mkt bra sätt

Lucas B
Tyresö

Victor var trevlig, tillmötesgående och snabb på att svara vilket uppskattas mycket under en stor affär i sitt liv. Jag rekomenderar Victor!

Evaggelos S
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Seriös & jordnära. Duktig i sin roll & väldigt driven. Ger råd & är tydlig i sin förklaring. Varit väldigt pålitlig & aldrig överdrivit marknaden. Rekommenderar verkligen 👍

Lillemor B
Tyresö

Victor var mycket proffsig när det gällde försäljningen av min bostad. Vi fick bra kontakt och han skötte försäljningen på ett smidigt sätt, LillemorBjörlin

Monika G
Sålde sitt hus med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Trollbäcken

Stefan Larsson gör verkligen det lilla extra för sina kunder, han är inlyssnande och klok. Otroligt proffsig, serviceminded och har ett lugn som verkligen inger förtroende. Jag rekommenderar Stefan varmt!

Henrik N
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Trollbäcken

Hjälpsam, trevlig och lätt att få tag på.

Susanne W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hans Sommerville en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Centrala Tyresö

Trevligt bemötande snabb affär där allt flöt på perfekt. Jag är mycket nöjd.

Björn S
Tyresö

Victor visade alltid en mycket positiv attityd. Han är lyhörd och lösningsorienterad och mycket bra på att återkoppla. Björn och Ann-Marie

Göran S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Ögren en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Han var saklig, efter varje visning återkopplade han till mig och berättade hur det hade gått på visningen. Han berättade även hur han tänkte framåt med visningar och kontakter med eventuella kunder som kunde vara intresserade av visningar.

Bengt T
Tyresö

Bra bemötande och väldigt proffsig. Fick verkligen ut ett riktigt bra resultat. Rekomenderas.

Emil F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Valde Torbjörn då han var behjälplig med min brors köp av hus/tomt tidigare under året. Han levde upp till det igen och gjorde säljprocessen smidig och enkel av lägenheten. Rekommenderar!

Agneta N
Tyresö

Trevligt bemötande , proffsig mycket nöjd med vår försäljning

Carina B
Tyresö

Victor är extremt kunnig om marknaden. Victor guidade mig igenom hela försäljningen på ett proffoseinelt och välplanerat sätt. Victor var ödmjukt och lyhörd under hela försäjningsprocessen, jag kände mig trygg i varje beslut från start och till att affären var var avslutad.

Oscar M
Tyresö

Victor sålde vårt hus utan att använda hemnet. Han var snabb med allt. Tack för hjälpen.

Ewa T
Tyresö

Vi är mycket nöjda med vår mäklare Victor. Från första kontakten och genom hela försäljningen fick vi ett bra bemötande. Han var engagerad, professionell och lyhörd för våra önskemål. Vi hade en bra dialog vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Ett plus var att han hade musik på under visningen enligt köparna! Resultatet blev bättre än väntat och vi är väldigt nöjda. Vi kan varmt rekommendera Victor på Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö.

Fredrik G
Tyresö

Proffsigt och trevligt bemötande. Enkel och smidig affär vilket uppskattas!

Per O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Sandberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Han har ett stort engagemang och är skicklig på att hitta köpare.

NIKLAS E
Lindalen

Victor fick förtroendet att sälja vårat hus i Tyresö, han var mycket engagerad från start till slut och gjorde allt precis som vi önskade. Rekommenderar verkligen honom om ni går i säljtankar!

Claes B
Köpte sitt hus med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Kunnig och stringent, säljinriktad

Pernilla G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Sandberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Christian är en otroligt engagerad, inlyssnande och professionell mäklare. Jag har känt mig väldigt trygg, stöttad och informerad under hela affären. Han är driven, kommer med tips och förslag som hjälpte mig att fatta ett beslut gällande köpet som blev en bättre lösning än jag kunnat föreställa mig. Rekommenderas varmt!

Toste H
Köpte sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Jättenöjd med både försäljning och köp av nytt, tog allt via Victor och det gick jättebra.

Elin A
Tyresö

Väldigt snabb och smidigt! Förhandsvisning va inget problem och snabb kommunikation! 10/10

Kari Kristin G
Tyresö

Jag är ny i Tyresö. Christian visade förutom lägenheten upp på kartan olika sjöar. Innan vi skildes åt pekade han ut vilken väg jag behövde gå. Han var alltid tillgänglig för alla mina olika frågor.

Doris W
Tyresö

Seriös, samt har ett bra strategi upplägg med en stor kännedom av den lokala marknaden. Försäljningen gick snabbt och smidigt samt inom indikerat prisintervall

Peter J
Tyresö

Trevlig och kunnig mäklare, fick svar på det jag ville veta.

Fredrik S
Tyresö

Sebastian har en väldigt trevlig framtoning. Han är professionell, kunnig och har från början haft en rak och tydlig kommunikation och varit lyhörd för önskemål och levererat det han åtagit sig. Jag är mycket nöjd och tacksam för hans hjälp i försäljningen av min bostad

Jesper B
Tyresö

Victor har varit en bra och tydlig mäklare med mitt intresse i fokus. Rekommenderar Victor för andra, absolut.

Lena B
Tyresö

Torbjörn har alltid försökt sitt göra sitt bästa att nå målet med min försörjning av min lägenhet.

Marie H
Tyresö

Mycket trevlig och har ett ledigt sätt. Lätt att prata med och är kompetent på Tyresö.

Thorhild T
Tyresö

Mycket engagerad och kunnig mäklare som med tålamod och värme skapade stor trygghet i vår försäljning. Han fick oss att inte tappa tron på en försäljning trots den svåra marknade. Kan med varm hand rekommendera honom till nya kunder.

Ingrid Gunborg E
Sålde sitt hus med hjälp av Hans Sommerville en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Trollbäcken

Blev rekommenderad att kontakta Hans Sommerville och är tacksam för det rådet. Han är mycket trevlig och kunnig.

Anders P
Tyresö Strand

Vi är väldigt nöjda med Stefan och han har hjälpt oss med flera försäljningar. Han är proffessionell, förtroendeingivande, noggrann och tar sig tid.

Håkan A
Tyresö

Victor är kunnig och engagerad. Han hjälpte oss att hitta köpare utan att vi behövde annonsera vilket var skönt då vi inte behövde genomföra publika visningar.

Stina A
Tyresö

Väldigt bra, Victor är en förtoendegivande mäklare, förklarar processen på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Han inger förtroende och vi kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Victor.

Jakob R
Tyresö

Bra och professionell mäklare. Har enbart gott att säga om mäklaren. Ger ett trevligt bemötande och lätt att komma i kontakt med.

Erik L

Toppen!

Toste H
Tyresö

Hjälpte oss med både försäljning och köp av ny bostad, jättenöjda!

Björn J
Tyresö

Gav ett ordnat och proffsigt intryck.

Mats Å
Tyresö

Vi blev väl bemötta och fick den hjälp vi behövde med försäljningen.

Jenny B
Tyresö

Fint bemötande från början till slut. Svarar på frågor & är tillgänglig , alltid med kunden i fokus. En trygg och bra process hela vägen!

Fatima B
Trollbäcken

Vi kan varmt rekommendera Stefan Larsson. Från första visningen till kontraktsskrivningen har Stefan varit professionell, engagerad och mycket tillgänglig. Under hela köpprocessen har han varit tydlig i sin kommunikation, snabb på att återkoppla och alltid tagit sig tid att svara på våra frågor, vilket skapade en stor trygghet i en av livets största affärer. Det som särskilt utmärkte Stefan var hans lugna och transparenta sätt att arbeta. Han höll oss löpande informerade, var rak och tydlig i dialogen och såg till att...

Johan F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hans Sommerville en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Öringe

Tydlig, seriös, snabba svar, ärlig, trevlig.

Maria T
Tyresö

Victor var professionell, inkännande och mycket sympatisk!

Paul L
Tyresö

Hans gav bra råd och lyckades få vår lägenhet såld på en veckas tid. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare.

Åke A
Sofieberg

Mycket goda erfarenheter. Rekommenderar gärna

Tobias J
Sofieberg

Trevlig, sakkunnig och mån om säljare och köpare

Ann-Christin K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stefan Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Centrala Tyresö

Stefan är den perfekta mäklaren, kunnig engagerad och lätt att samarbeta med. Försäljningen av min lägenhet gick smidigt. Jag rekommenderar honom å det varmaste.

Carina H
Sålde sitt hus med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Mäklaren har mött oss på ett bra sätt. Vi hade kanske en förväntning att huset inte skulle vara svårsålt och vi kanske skulle få mer pengar för det Men huset var svårsålt och det var svårt ibland att veta vad mäklaren gjorde för att få mer folk till visningar mm. Huset är nu sålt och vi är nöjda.