Torbjörn Andersson

Torbjörn Andersson

Torbjörn Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Torbjörn Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1997-02. Torbjörn Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 117 omdömen med ett betyg på 4.9. Torbjörn Andersson har haft 17 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

117 omdömen om Torbjörn Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
Tommy B
Köpte sitt hus med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Trevlig och skön snubbe, bra koll på Tyresö!

Jonny J
Sålde sitt hus med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Engagemang som gör att man verkligen känner sig trygg. Full info hela tiden.

Johan L

Trevlig, tydlig och transparent

Mikael H
Tyresö

Supervänlig och hårt arbetande med ett rejält helhetsgrepp på försäljningen från början till slut!

Nathalie S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Centrala Tyresö

Tycker vi har blivit bemöta bra av Torbjörn från att vi var på visningen till att vi skrev överlåtelseavtal.

Magnus E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Centrala Tyresö

Torbjörn är ett superproffs. Väldigt bra bemötande, lätt att diskutera med och bra på att återkoppla.

Anette M
Tyresö

Jag har blivit väldigt bra bemött. Torbjörn har verkligen gjort allt vad han har kunnat. Jag har hela tiden fått snabb återkoppling och information om läget och vad som händer.

Joakim S
Tyresö

Mycket bra bemötande mycket bra information duktig att svara

Andrea M
Tyresö

Otroligt kompetent och professionell, Torbjörn tvekar inte en sekund att gå den extra milen. Vi fick hjälp med alla steg i säljprocessen och Torbjörn kan mer eller mindre allt (byggteknik, styling, lagar & formalia). Han är väldigt pedagogisk och ger trygghet till båda säljare och köpare. Rekommenderas starkt!

Minna M
Trinntorp

Torbjörn är en kunnig och erfaren mäklare med ett trevligt bemötande. Torbjörn levde upp till förväntningarna mer än väl.